Ultima actualizare: ieri, 22:26
Sport

Weekend bogat pentru judo-ul sătmărean

Judo2Oradea a găzduit în weekend-ul trecut Campionatul național de tineret U-23 la judo, unde performerul delegației a fost Eduard Nicolaescu care a devenit campion național la categoria 73 de kg. La categoria 60 kg, Cristian Sereș a cucerit medalia de bronz.

Alte rezultate foarte bune au realizat Dora Kovacs și Mihaela Faur, care au ieșit vicecampioane naționale la categoria 70 de kg, respectiv 78 de kg, sportive legitimate la CS Unio.

CSM Satu Mare a avut și un reprezentat la Cupa Mondială din Varșovia, Remus Lazea. Acesta aavut o evoluție excelentă la categoria 66 kg reușind în final să se claseze pe locul V,poziție care îi aduce puncte consistente în clasamentul pentru calificarea la Jocurile Olimpice.

În zilele ce urmează echipa se adună la Satu Mare pentru a participa la finala Campionatului național de judo pe echipe ce va avea loc în data de 7 martie la Sala „Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre. Tot în 7 martie, Eduard Nicolaescu va participa la Cupa Europei de seniori din Elveția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.