Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Bătaie cu pumni în Decebal și Baba Novac

bataieDuminică, în jurul orei 18.20 poliţiştii Secţiei 3 Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Decebal a avut loc un incident.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că la un bar din localitate între Ciprian T. şi Ionel B.a izbucnit un conflict spontan în timpul căruia primul i-ar fi aplicat celui de-al doilea mai multe lovituri cu pumnul la nivelul corpului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

Incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi.

Ieri seară, la ora 20.20, poliţiştii din Ardud au fost sesizaţi despre faptul că la un local din Baba Novac, judeţul Satu Mare, a avut loc un scandal.

Oamenii legii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au stabilit că pe fondul consumului de alcool a întrevenit un conflict spontan între mai multe persoane, astfel că trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, le-ar fi aplicat numiţilor Daniel M. şi Marian O. lovituri cu pumnii şi picioarele la nivelul corpului.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii lovire sau alte violenţe.

Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.