Ultima actualizare: azi, 11:37
Locale

Campanie de informare şi recrutare pentru Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare

images (4)În perioada 20 aprilie- 08 mai 2015, o echipă formată din funcţionari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Satu Mare va derula, în liceele şi şcolile postliceale din Municipiul Satu Mare, o campanie de informare şi recrutare pentru anul şcolar şi universitar 2015-2016 cu privire la cursurile disponibile în instituţiile de învăţământ pentru o carieră profesională în cadrul sistemului penitenciar.

Cu această ocazie, vor fi prezentate elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a oportunităţile şi multitudinea ofertei educaţionale de la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi de la instituţiile de învăţământ superior: Academia de Poliţie „A.I. Cuza, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti, Institutul Medico-Militar, Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre “Basarab I” Piteşti.

Relaţii suplimentare privind calendarul, condiţiile de înscriere, probele de admitere pot fi obţinute  de la Penitenciarul Satu Mare- Birou Resurse Umane (nr. telefon 0261-715488) sau la sediul instituţiei str. Mileniului nr. 2, Satu Mare.

Sursa: Penitenciarul Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Jandarmii sătmăreni continuă acţiunile menite să prevină violența în şcoli

Violenţa, cu toate formele ei, este o realitate care îşi face simţită prezenţa din ce în ce mai mult în...

Închide