Ultima actualizare: azi, 13:34
DRM
Locale

Colegiul Naţional „Doamna Stanca ”, inclus în programul de bacalaureat cu menţiune bilingv francofonă

1Ziua de 6 aprilie 2015 a fost o ocazie excelentă pentru Colegiul Naţional „Doamna Stanca ” pentru a se bucura de vizita domnului Vincent Henry, responsabilul cu misiunea de cooperare educativă de la Institutul Francez de la Cluj Napoca. Domnul Henry a făcut o vizită de prietenie în cadrul căreia colegiului i s-a oferit placheta de „Liceu inclus în programul de bacalaureat cu menţiune bilingv francofonă ” .

Inaugurarea oficială a plachetei se va desfăşura în data de 15 mai 2015 cu ocazia Zilelelor Colegiului  Naţional „Doamna Stanca ”. 

De asemenea, ziua de luni a oferit ocazia elevilor din Stanca de a participa la Concursul ”Chants, sons sur scene”, ediția 2015.

Au participat 5 elevi iar premiile obţinute au fost următoarele: Sas Cătălina, clasa a XI-a A, premiul I, calificându-se pentru faza internaţională de la Baia Mare; Matei Dobrescu, clasa a XI-a C, premiul III; Tar Evelin, clasa a XI-a B, menţiune I și elevele  Izvoreanu Roxana şi  Liboteanu Alexandra.

Sursa: Colegiul Național Doamna Stanca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Se caută poștași pentru Germania. Salarii de 2.000 de euro

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare va organiza o selecție a locurilor de muncă la solicitarea firmei...

Închide