Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Prefectura şi Uniunea Patronatelor au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea mediului de afaceri

Eugeniu Avram, Ioan Lucian (7)În sala mică a Palatului Adminsitrativ a avut loc astăzi semnarea unui acord de parteneriat între Instituția Prefectului și Uniunea Națională a Patronatelor din România, în vederea întăririi relațiilor dintre administrație și mediul de afaceri, în vederea consolidării dezvoltării economice. Parteneriatul a fost semnat de către prefectul Eugeniu Avram şi preşedintele UNPR, Ioan Lucian.  

Sprijinirea mediului de afaceri reprezintă o soluţie importantă în îmbunătăţirea climatului economic de dezvoltare a judeţului Satu Mare. Măsurile privind consolidarea mediului de afaceri vor fi corelate cu cele privind stimularea iniţiativelor private şi a investiţiilor “, a afirmat prefectul Eugeniu Avram.

Preşedintele UNPR, Ioan Lucian, a explicat că doreşte atragerea tuturor reprezentanţilor patronatelor cu scopul de a realiza un parteneriat cu autorităţile în vederea participării mediului de afaceri la deciziile luate de administraţiile locale, dar şi de susţinere a mediului de afaceri.

Satu Mare este al doilea judeţ din ţară, după Bihor, unde se încheie un astfel de parteneriat. În judeţul vecin parteneriatul funcţionează de cinci ani, Bihorul devenind unul dintre cele mai atractive judeţe din punct de vedere economic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.