Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

România reprezentată de patru sătmăreni, la Cupa Mondială de spadă de la Paris

ScrimaPatru scrimeri de la CSM Satu Mare reprezintă România la Cupa Mondială de spadă masculin seniori, competiție ce se va desfășura în perioada 1-3 mai în capitala Franței, Paris. Cei patru spadasini sunt antrenați de Francisc Csiszar.

Adrian Szilagyi, Arkosi Bertalan, Adrian Pop și Andrei Timoce vor reprezenta România la Cupa Mondială de spadă masculin seniori, competiție programată pentru acest week-end, în capitala Franței.

Potrivit celor declarate de antrenorul Francisc Csiszar, la Cupa Mondială de la Paris participă 317 spadasini din 58 de țări. Probele individuale se vor desfășura vineri, 1 și sâmbătă, 2 mai, iar proba pe echipe va avea loc duminică, 3 mai.

„Acesta este primul concurs de calificare pentru Olimpiadă. Calificările țin un an de zile și includ: trei Grand Prix-ri, Campionatul European, Campionatul Mondial și șase Cupe Mondiale”, spune antrenorul Csiszar.   

Sursa: CSM Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Elevii de la Liceul cu Program Sportiv au fost gazdele jandarmilor sătmăreni

Marţi, 28 aprilie 2015, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare a răspuns prezent solicitării consilierului şcolar Timea Turtoi şi a...

Închide