Ultima actualizare: azi, 12:15
Locale

Arcașii din trei țări s-au întrecut la Căpleni

463Sâmbătă, 23 mai, pe terenul de fotbal din localitatea Căpleni a avut loc ”Întrecerea arcaşilor”, ediţia a II- a, o competiţie internaţională organizată de Asociaţia Sportivă Corvus Regia din Carei în parteneriat cu Primăria Căpleni, Primăria Carei, Direcţia de Cultură şi Sport Carei şi Centrul de Promovare a Turismului Cultural “Grof Károlyi”.

Acest eveniment s-a bucurat de o prezență mai numeroasă față de ediția precedentă concurând anul acesta 37 arcași din trei țări (România, Ungaria și Slovacia). Concursul a fost împărțit în două runde, prima constând în 6 ținte de dibăcie, iar a doua rundă a fost tematică, unde arcașii au trebuit să nimerească anumite zone de pe 6 ținte pictate.

Atât participanții cât și spectatorii au avut parte de vreme bună și distracție pe cinste. La acest concurs și-au făcut prezența și doi meșteri constructori de arcuri: Molnár Sándor și Szalóki István care și-au pus la dispoziție arcurile și săgețile doritorilor.

La sfârșitul întrecerii, în ciuda vântului puternic, Mónus József a ținut o demonstrație publicului trăgând la țintă mică la o distanță de 165 respectiv 200 de metri cu arc fabricație proprie.

Sursa: Direcția de Cultură Carei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Percheziții la Tășnad. Polițiștii au confiscat 25 cartușe cu țigări și 1,5 kg tutun

Ţigări şi  tutun vrac, au fost descoperite şi ridicate de poliţiştii în urma a cinci percheziţii domiciliare efectuate pe raza...

Închide