Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Ministrul Liviu Pop a ascultat problemele sindicaliştilor sătmăreni

ministru liviu pop satu mareÎn sala mică a Palatului Administrativ a avut loc astăzi şedinţa Comisiei de Dialog Social, la invitaţia prefectului judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, participând şi ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu-Marian Pop.

În cadrul întâlnirii liderii de sindicat i-au adresat ministrului mai multe întrebări pe diferite probleme, precum problemele din sistemul de asistență socială, modificări la Legea nr.62/2011 – Legea dialogului social, definirea noțiunii de salariu și drepturi salariale, modul de calcul al sporurilor, aspecte legate de Legea nr.124/2014 privind unele măsuri referitoare la veniturile de natură salarială ale personalului plătit din fonduri publice, dar şi unele problemele din sistemul de educație.

Ministrul le-a răspuns acestora în măsura în care a putut, dar le-a cerut totodată seriozitate, el spunându-le că unele din proiectele sale au rămas pe loc în perioada de aproape doi ani cât nu a mai fost ministru. Astfel, el le-a cerut, atât liderilor de sindicat cât şi reprezentanţilor patronatelor, să depună propuneri scrise la proiectele de lege aflate în dezbatere publică.

Un comentariu

  1. ion Răspunde

    Ce piesa i-a fredonat la taragot intelectualul de petric domnului ministru dupa partida de tenis de camp!?:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.