Ultima actualizare: azi, 08:24
DRM
Locale

Nonsens. Consilierii UDMR-PNL refuză să ia act de încetarea mandatului directorului Muzeului Judeţean

Consiliul Judetean Satu Mare (11)O situaţie mai ciudată, din cauza unei lacune legislative, a avut loc astăzi în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean. Pe ordinea de zi a fost introdus proiectul de hotărâre privind “încetarea contractului de management al domnului Marta Liviu, manager al instituţiei publice de cultură Muzeul Judeţean Satu Mare”. Legislaţia spune că o asemenea hotărâre trebuie adoptată de către Consiliul Judeţean, dar nu spune ce se întâmplă când aleşii refuză să vozeze pentru.

Astfel, din cei 29 de consilieri judeţeni, 11 au votat pentru în vreme de 18 s-au abţinut, respectiv cei de la UDMR şi PNL. Astfel, hotărârea nu a fost adoptată.

Preşedintele Adrian Ştef a declarat că mandatul de director al lui Liviu Marta obținut în urma unui concurs oricum a expirat, prin urmare el nu mai este director. El i-a mai informat pe consilieri că au luat act de acest lucru, chiar dacă s-au abţinut la vot.

Şeful Serviciului Juridic, Marius Mândruţ, a spus că acest vot este “un nonsens” şi s-ar putea trage concluzia că nu s-a luat act de încetarea mandatului deşi contractul de management a expirat.

Urmează ca juriştii Consiliului Judeţean şi cei ai Prefecturii să stabilească exact ce consecinţe are votul de astăzi. 

4 comentarii

 1. vlad tepes Răspunde

  Sa mori tu ca atat ai inteles?!

 2. Baba Novac Răspunde

  Este clar: Stefut vrea sa-l promoveze pe acel post de director pe domnul (?) Felician Pop care este consilierul lui personal (el l-a invatat pe Stef sa vorbeasca). Colac peste pupaza ca domnul (?) Felician este homosexual notoriu.

  • Romanul Răspunde

   +1 la faza cu homosexualitatea, intrebati-l pe Robert Laszlo cum a primit Audi-ul de la “intransul” 😉

 3. Alegator Răspunde

  E conracts-au mandat? Daca-i pe perioada determinata si s-a implinit termenul contractul nu mai produce efecte juridice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Consiliul Judeţean a ratat o afacere de 5,6 milioane lei cu deşeurile din Cluj

Consilierii judeţeni sătmăreni s-au întrunit atăzi în şedinţa ordinară aferentă lunii mai şi au adoptat mai multe hotărâri, majoritatea cu...

Închide