Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Ziua Colegiului Național Doamna Stanca

Ziua Colegiului Doamna Stanca (13)Elevii, profesorii și conducerea Colegiului Național Doamna Stanca au sărbătorit astăzi ziua liceului, prilej cu care în curtea instituției școlare au avut loc o serie de manifestări organizate cu scopul de a marca această zi.

Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de către directoarea Anna Maria Marușca, care le-a urat bun venit atât oficialităților sătmărene cât și profesorilor, părinților și elevilor.

După intonarea Imnului Național, ca în fiecare an, majoretele colegiului au făcut o demonstrație de dans și au fost recompensate cu diplome, oferite de către directoarea, Anna Maria Marușca cu ocazia schimbului de generație între majorete.

Un al moment dedicat acestei aniversări a fost dezvelirea plachetei, care atestă faptul că Colegiul Național Doamna Stanca este un liceu inclus în ”Programul de Bacalaureat cu Mențiune Bilingv Francofonă”.

Ziua Colegiului Doamna Stanca este o zi deosebită. Unicitatea însă a acestei zile constă în dezvelirea plachetei care atestă faptul că noi, Doamna Stanca suntem liceu cu bacalaureat francofon. Doar noi în acest județ suntem acreditați să susținem bacalaureatul francofon. În cadrul colegiului nostru funcționează clasele cu specializare bilingv francofonă, ceea ce este un mare avantaj pentru acești elevi, ținând cont că voi, ulterior, în urma susținerii bacalaureatului puteți să studiați în țări francofone. Voi lupta și vom lupta împreună pentru dezvoltarea acestei secții și pentru rezultatele pe care meritați să le dobândiți”, a declarat Anna Maria Marușca.

Pe tot parcursul acestei zile, în cadrul liceului se vor desfășura diferite activități, organizate în special pentru elevi și profesori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.