Ultima actualizare: azi, 04:32
Locale

Centura Careiului, realizată în proporție de 60%

11713647_1623519431229473_1172648948_nSubprefectul Altfatter Tamás Ferenc s-a deplasat luni, 6 iulie, în municipiul Carei pentru a constata stadiul lucrărilor la două dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din localitate, finanţate prin fonduri europene.

Alături de primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, subprefectul a vizitat şantierul lucrării “Varianta de ocolire Carei”, un contract în valoare de peste 40 milioane de lei finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Transport (POST). Conform datelor furnizate de coordonatorul proiectului, ing. Dănuţ Dobrescu, stadiul execuţiei lucrărilor este realizat în proporţie de 60%, asigurând autorităţile că termenul de finalizare a proiectului, respectiv octombrie 2015 va fi respectat. Cele mai complexe lucrări necesar a fi executate înainte de turnarea covorului astfaltic sunt pasajul denivelat peste calea ferată, respectiv punerea în siguranţă a liniilor electrice aeriene la traversarea drumului de ocolire.

Cel de al doilea proiect aflat în derulare este „Construcţia şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare în municipiul Carei”, parte a proiectului de anvergură “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Satu Mare”, beneficiar fiind SC Apaserv Satu Mare SA. Cu toate că lucrările de execuţie la acest proiect au fost atribuite doar anul acesta, stadiul lucrărilor este peste 50%, existând toate premisele ca la sfârsitul acestui an proiectul să fie finalizat.

În perioada imediat următoare un reprezentant al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România  (CNADNR) este aşteptat la Carei, pentru a clarifica anumite aspecte tehnice şi de procedură. Subprefectul Altfatter Tamás Ferenc i-a asigurat pe cei prezenţi de tot sprijinul din partea Instituţiei Prefectului în vederea finalizării celor două proiecte de importanță majoră pentru comunitatea careiană.

11694353_1623519351229481_603068361_n

Sursa: Prefectura Satu Mare

 

9 comentarii

 1. cristi35 Răspunde

  Investitii serioase in Carei, mult mai mic decat Satu Mare, dar in Satu Mare..nimic..din 2012 incoace..promisiuni si povesti populare! felicitari primarului de la UDMR! Coica..tu mai bine ascunde-te sau trage-te pe toaleta!

  • satmarean Răspunde

   Risti sa iti sara postacii la gat cu demolarile de garaje si inaugurarile de cosuri de gunoi

 2. Kovacs Răspunde

  A iesit subprefectul in teren sa isi faca imagine, daca seful lui este in concediu! De ce nu a verificat la Ardud? Livada? Tocmai la ungurul lor, Eugen Kovacs unde proiectele sunt pe drumul cel bun! Esti jalnic! Deja te pregatesti pentru alegerile locale!

 3. Huny Răspunde

  Alt pamflet de politician care a inceput campania electorala pentru alegerile locale din 2016;;; Coica se teme de Alfatter din pofida faptului ca este mai bun ca deputatul minune Kereskeny Gaborica

 4. radu Răspunde

  Bravo Carei. Asa primar trebuie si la Satu Mare.

 5. sergentul major Răspunde

  Vorba șobolanilor: când prefectul nu-i acasa, subprefectul joaca pe masa! Doar ca de aceasta data a ales sa joace pr centura Careiului =))))

 6. Drumar Răspunde

  Uneori nu e bine sa faci nimic pt a nu da socoteala.

 7. Gabor Răspunde

  Cum subprefectul este mega activ județul Satu Mare nu mai are nevoie de alți demnitari :))) Kereskeny si foghel nu mor de călduri, deoarece astia NON stop ea răcoresc cu o bere :)))) de Kovacs Mate nu mai zic nimic doar e prostul UDMRului , lipitor de afise mai bine zis!

 8. marius Răspunde

  Faterica baga mare ca altii n-au UDMRISTII inafara de tine :-)))) Keskernyi va strica imaginea cu ceilalti colegi de pahar, bea bea nu te lasa :-))))) Unde ati ajuns.. Nimic bun nici pe vremea cand erati la conducere dar nici pe viitor…. :-))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Autoritățile sunt în alertă. Nu este exclus codul roșu de caniculă la Satu Mare

Autorităţile judeţene sunt în alertă după ce judeţul Satu Mare se află sub incidenţa codului portocaliu de caniculă şi nu...

Închide