Ultima actualizare: azi, 21:49
Locale

Festivalul Muzicii de Stradă – rezultate

UZ001Sătmărenii au avut parte de un program de “wellness muzical” în acest weekend: în cele 3 zile al evenimentului, pe 5 scene şi pe străzile sătmărene au evoluat 30 de formaţii, aducând atmosfera oraşelor europene la Satu Mare. Programul muzical a fost completat de performanţa statuilor vii, de formaţia Beatles tribute din Satu Mare, iar show-ul incendiar Famous – Cluj Napoca a încoronat festivitatea de premiere.

Juriul concursului muzical a fost compus din:

 • Sergiu Berindei, membru Horea Brenciu Orchestra,  îi mulţumim pentru că deşi are un program foarte încărcat, a sosit acasă din Bucureşti să ne fie alături.
 • Bertici Attila, reprezentantul Netmusic Group, partener şi co-organizator al festivalului încă de la naşterea ideii, iar Netmusic este partener în fiecare proiect muzical din Satu Mare. 
 • Fazekas Csilla, reprezentantul DRÄXLMAIER  Group, care a oferit premiul de 2.000 de euro al concursului muzical

Rezultate şi premii speciale:

 • Netmusic Group a oferit premiu pentru doi instrumentiști solisti, 2 x 200 lei: Matuz Janos si Alex Gibson din Satu Mare
 • Premiu pentru varietatea instrumentelor muzicale si interactivitate, în valoare de 200 de euro, oferit de societatea Design For Life: Mr. Nicu, județul Maramureș
 • Premiul tinere speranțe, 500 lei oferit de SVD Bau: LS Band, Satu Mare
 • Premiu pentru cel mai tânăr concurent: oferit de METAMOB, valoare 500RON, câştigat de Raluca Dumitru, 15 ani
 • Premiu special: participarea în calitate de concurent în cadrul Festivalului Internațional de Muzică de Stradă din Veszprem, să reprezinte oraşul Satu Mare: Ash Band
 • Premiul special: înregistrare şi includere în playlistul Balcony TV: Road to Freedom
 • Votul publicului pe Facebook, premiu in valoare de 1.000RON oferit de Secondtex:  cele mai multe voturi au fost acordate trupei The Hats din Satu Mare
 • Premiul III în valoare de 1.000 de lei, oferit de Edmeea Trans, se acordă trupei FunKorporation din Cluj Napoca
 • Premiul II: un stil muzical inconfundabil: INTU Band, Ungaria
 • Premiul cel mare al concursului muzical s-a împărțit între 2 formaţii excelente, care au performat excelent atât pe scene cât şi pe stradă: HUNGARIDDIM din Eger, Ungaria si  KOSZIKA AND THE HOTSHOTS din Târgu Mures, felicitări!

Acest festival este un proiect 100% sătmărean, şi suntem foarte mândri că avem Sponsori şi susţinători din sfera economică privată: Sponsorul Principal Zes Zollner Electronic, iar sponsorii care au denumit scenele festivalului: DRÄXLMAIER  Group, Autonet Group – A24, TransPink şi Kreativ. Mulţumim lor pentru încrederea acordată şi pentru susţinerea acestui proiect sătmărean. De asemenea avem susţinători cărora le mulţumim pentru parteneriatul excelent în organizarea evenimentului: GP Sofa, SecondTex, Design For Life, Profi Tools, SVD Bau, Metamob, Fiesta IW, Practic Electrocasnice, vă mulțumim pentru susţinere!

Parteneri în organizarea festivalului:

Invitaţii noştri speciali au ajuns la Satu Mare prin Edmeea Trans. Cazarea invitaţilor a fost asigurată de Hotel Dana, iar tinerii muzicieni au fost cazaţi la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, mulţumim No Pardon Pub, Saladbox şi chéf Bertici Kinga pentru ospitalitate! Securitatea evenimentului este garantată de Beta Security, menţionăm că nu a fost nici un eveniment nedorit sau incident în derularea festivalului. Materialele de promovare au fost realizate de Colour Worlds, Promocraft, Ideea Studio şi Ramex Print, iar activitatea multimedia a fost coordonată de BeePhoto, cei 5 tineri fotografi au fost premiaţi de magazinul online Steadyshop.ro.

Pe pagina de facebook al festivalului se vor publica în curând galeriile foto şi un montaj video despre eveniment. Organizatorii, membri Asociaţiei Culturale pentru Tinerii din Satu Mare vor lua o pauză acum, deja avem idei excepţionale pentru următoarea ediţie. Mulţumim publicului sătmărean, împreună dăm viaţă oraşului!

        

2 comentarii

 1. radu Răspunde

  Bravo organizatorilor acestui festival, a fost frumos, sper sa continue multi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.