Ultima actualizare: azi, 21:26

Locale

Judecătorul Mihai Ciorcaş, investit în funcția de vicepreședinte al Tribunalului Satu Mare

22373Tribunalul Satu Mare vă informează că în data de 01.07.2015 domnul judecător Mihai Ciorcaş a fost investit în funcţia de vicepreşedinte al  Tribunalului Satu Mare, cu un mandat de trei ani, prin Hotărârea Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii din data de 30 iunie 2015.

Rezultatele concursului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 27 martie – 24 iunie 2015, au fost validate printr-o hotărâre a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii din data de 30 iunie 2015.

La Tribunalul Satu Mare funcţia de vicepreşedinte a devenit vacantă la data de 01.01.2015, dată de la care a încetat mandatul doamnei judecător Nilda Preda Târnoveanu.

Domnul judecător Mihai Ciorcaş este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest Oradea promoţia 1999. În acelaşi an, a fost admis în magistratură, iar după absolvirea Institutului Naţional al Magistraturii începând cu septembrie 2000 a funcţionat ca procuror stagiar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare şi din anul 2002  judecător la  Judecătoria Satu Mare.

În anul 2004  a promovat ca judecător la Tribunalul Satu Mare, Secţia Penală, în cadrul căreia a deţinut funcţia de preşedinte de secţie începând cu data de 24.04.2012.

Din data de 01.07.2015, domnul judecător Mihai Ciorcaş ocupă funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Satu Mare.

 Preşedinte

Judecător Nilda Preda Târnoveanu

Sursa: Tribunalul Satu Mare

2 comentarii

  1. Nicolicea Răspunde

    Cand dispare Nemes din functia de purtator de cuvant al instantei? Este o rusine pentru corpul judecatorilor din Satu Mare acest Nemes, un PSD-ist cu acte in regula, sclavul lui Mircea Govor. Toti stiu ca face parte din lotul celor 1000 si a semnat angajament ca si colaborator acoperit al DIGIPI.

  2. George Răspunde

    Un Travestit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.