Ultima actualizare: ieri, 20:47
DRM
Locale

UPDATE: Moarte suspectă: cadavru în putrefacţie găsit pe strada Dunării

images (6)

UPDATE: Medicii legiști au stabilit în urma efectuării necropsiei că decesul bărbatului a fost provocat de cardiomiopatie dilatativă iar victima nu prezenta nicio urmă de violență.

Redăm comunicatul emis de IPJ Satu Mare:

Ieri, în jurul prânzului, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că, pe strada Dunării, din municipiul Satu Mare, a fost găsit un cadavru de sex masculin, aflat în stare de descompunere.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului, la examinarea sumară a cadavrului, s-a stabilit că acesta nu prezintă urme de violenţă.

De asemenea, asupra sa au fost găsite documentele personale, fiind stabilită identitatea acestuia, respectiv Ştefan B., din municipiul Satu Mare.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Prosectura Spitalului Judeţean II Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei.

În cursul zilei de azi, conform concluziilor medicilor legişti, s-a stabilit că decesul ar fi survenit la data de 15 iulie 2015, iar cauza decesului  fiind cardiomiopatie dilatativă.

În acest caz nu sunt suspiciuni de omor.

Sursa: IPJ Satu Mare

Moarte suspectă în Satu Mare.Trupul neînsuflețit al unui bărbat aflat în stare de putrefacție a fost găsit ieri, 26.07.2015, în jurul orei 11:14, în spatele bisericii de lângă podul Golescu, pe strada Dunării.

Potrivit informaţilor oferite de către Serviciul de Ambulanță Satu Mare, la fața locului s-a deplasat un echipaj de urgență cu medic precum și un echipaj al serviciului de criminalistică.

Cadavrul aflat în stare de putrefacție a fost ridicat și transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Vom reveni cu detalii.

 

Un comentariu

  1. sherlock Răspunde

    Eu credeam ca-i Elodia, deghizata in barbat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ziua Imnului Național sărbătorită în 29 iulie la Satu Mare

Instituția Prefectului Satu Mare, Consiliul Județean, Primăria și Consiliul Local al municipiului reședință de județ, respectiv Garnizoana Satu Mare organizează...

Închide