Ultima actualizare: ieri, 20:52
DRM
Locale

Ministrul Liviu Pop, la Satu Mare

Liviu Pop, Comisia de Dialog Social (1)Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Marian Pop, s-a aflat astăzi în vizită oficială în judeţul Satu Mare, având mai multe întâlniri cu reprezentanţi din ministerul pe care-l reprezintă.

De dimineaţă, acesta a participat la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, după care a participat la Comitetul Judeţean pentru Persoane Vârstnice şi la Comisia pentru Dialog Civic.

Ministrul a răspuns întrebărilor ridicate de cei care au probleme, în special legate de salarizare, afirmând că ar vrea ca în maximum 30 de zile să fie adoptată Legea salarizării unice și ca aceasta să fie inclusă în bugetul ce se construieşte pe anul viitor.

Liviu Marian Pop a prezentat şi ultimele date statistice cu privire la contractele de muncă, situaţie care arată că din 2012 numărul acestora a crescut cu 406.000, în special ca urmare a reducerii CAS şi a TVA.

Cifrele arată că numărul contractelor individuale de muncă a crescut de la 5.654.000 la 6.060.000.

 Liviu Pop, Comisia de Dialog Social (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Oferte multe, candidați puțini

UPDATE: La  bursa locurilor de muncă pentru absolvenți au participat astăzi 850 de persoane din care 390 au fost absolvenți, și...

Închide