Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Accident grav pe DN 1C, între Baia Mare şi Satu Mare. Un mort şi o persoană încarcerată (Foto)

accident-mortal2-500x365Un accident de circulație soldat cu moartea unui bărbat și o persoană încarcerată s-a produs în noaptea de marți, 6 octombrie,  pe Drumul Național 1 C Baia Mare – Satu Mare, între localitățile Bușag și Cicârlău.

Conform informațiilor primite de la fața locului conducătorul autoturismului a decedat pe loc după ce s-a izbit violent de un podeț din beton. Pasagerul din dreapta față a fost scos de echipajele de descarcerare din autoturism și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Barbatul de la volan avea 31 de ani și era din Seini.

Am fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN1C, intre Cicârlău și Bușag. Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism marca VW, a pătruns pe sensul opus de mers din motive necunoscute, a intrat în șanțul din partea stânga a direcției de mers Satu Mare – Baia Mare, rezultând decesul acestuia și rănirea pasagerului din dreapta față. La fața locului nu au fost identificate urme de frânare decât urme de derapare când a părăsit partea carosabilă pe acostament și în șanțul din stânga direcției de mers” a declarat pentru jurnaliștii de la www.emaramures.ro subcomisarul Vasile Belea, SPR Maramureș.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Sursa: www.emaramures.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.