Ultima actualizare: azi, 08:53

Publicitate

Bune practici GAL Zona Sătmarului: comuna Botiz

Pentru creşterea calităţii vieţii în comuna Botiz, primăria a accesat fonduri prin GAL Zona Sătmarului, pentru dotarea sălii de sport cu echipamente necesare păstrării condiţiei fizice a pasionaţilor de sport din localitate, adecvate pentru antrenamente individuale.

Terenul de sport este dotat adecvat cu nocturnă, împrejmuire gard şi tribună şi beneficiază de un vestiar la mansarda căruia se află sala de sport pe o suprafaţă de 120 mp. Sala de sport este dotată cu aparate multifuncţionale, benzi de alergare, biciclete eliptice, biciclete medicinale, aparate de forţă, mese de tenis, aparat de vibromasaj, etc.

Centrul cultural, biblioteca şi serviciile publice ale comunei Botiz s-au dotat echipamente şi bunuri necesare unui spaţiu comunitar complex, funcţional, modern, sustenabil şi adaptat la cerinţele timpurilor. Astfel, prin proiectul depus la GAL Zona Sătmarului, s-au achiziţionat aparatură de confort termic, sistem de sonorizare, aparatură electronică (sonorizare, cameră video, cameră foto, proiector, ecran de proiecţie, laptop), sistem de alarmă şi supraveghere video, scenă mobilă, generator de curent şi scaune, toste fiind amplasate în centrul cultural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.