Ultima actualizare: azi, 18:18
Locale

Elevii de la Slavici au avut ocazia să discute cu deţinuţii

detinutCu ocazia “Zilei internaţionale a educaţiei”, Penitenciarul Satu Mare, prin lucrătorii Biroului Educaţie, în colaborare cu Colegiul Naţional „Ioan Slavici”  a derulat Proiectul „Tentaţiile vieţii cotidiene”.  

Astfel, elevii clasei a XII-a C ai Colegiului Naţional „Ioan Slavici” au avut posibilitatea să stea de vorbă şi să asculte poveştile de viaţă ale unor persoane condamnate, aflate în custodia  unității de detenție

În cadrul discuţiilor purtate, deținuții participanți au expus celor prezenți riscurile anturajelor periculoase şi consecinţele acestora. 

           Periodic, specialişti din cadrul Serviciului de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială  din Penitenciarul Satu Mare organizează activităţi de informare cu elevii din liceele sătmărene. Scopul acestor activităţi este pe de o parte conştientizarea pericolelor la care sunt expuşi  tinerii, iar pe de altă parte prevenirea comiterii de infracţiuni in rândul acestora.

Sursa: Penitenciarul Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ministrul Fondurilor Europene a inaugurat staţia de tratare a apei din Doba

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, alături de autoritățile județene a inaugurat astăzi noua stație de tratare a apei potabile de...

Închide