Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

Sărbătoarea recoltei 2015 (FOTO)

Ziua recoltei 2015 (11)Ziua Recoltei s-a deschis astăzi, în P-ța 25 Octombrie, gospodinele având ocazia de a-și umple cămara cu legume și fructe direct de la producătorii agricoli care și-au expus recolta din acest an, prețurile afișate fiind unele accesibile. ,,Sărbătoarea recoltei” este organizată de Primăria municipiului Satu Mare și Consiliul Local în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale Satu Mare.

Din păcate, puțini producători legumicoli cu produse la vânzare, în schimb sătmărenii pot achiziționa și alte produse pentru iarnă, cum ar fi: ţuică, vin, must, dulceţuri, zacuscă, murături, flori precum şi produse lactate, produse din carne, produse ceramice.

Pe platoul din P-ța 25 Octombrie a fost amplasată și o scenă pe care se desfășoară un spectacol folcloric susținut de artiști sătmăreni.

Sărbătoarea recoltei este deschisă sătmărenilor până duminică, 4 octombrie.

4 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Felicitari primarului Coica .

  • Coi ca El Răspunde

   Felicitari pentru ce???
   Te pomenesti ca-o consideri demnul urmas al primului agricultor (sa nu-i spun taran) al tarii….

 2. satmarean Răspunde

  imi este rusine cu aceasta initiativa si imi este rusine cu acest PRIMAR pe numele sau real COSTEL DOREL COICA

 3. gigi Răspunde

  Slab interes din partea locuitorilor.Cu aproximativ 102000 de locuitori abia se plimbau cateva sute de persoane vineri si sambata pa platou.Nici muzica populara nu a atras locuitorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Elevii de la Slavici au avut ocazia să discute cu deţinuţii

Cu ocazia “Zilei internaţionale a educaţiei”, Penitenciarul Satu Mare, prin lucrătorii Biroului Educaţie, în colaborare cu Colegiul Naţional „Ioan Slavici”...

Închide