Ultima actualizare: azi, 21:43
Naţionale

Domo închide toate cele 75 de magazine din România

domoPotrivit Ziarului Financiar, Domo va închide cele 75 de magazine din România, urmând să opereze doar online. Retailerul de electro-IT Domo este unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de profil, cu afaceri de peste 600 mil. lei anul trecut.

Compania are probleme financiare de mai mulţi ani, furnizorii de electronice şi electrocasnice spun că nu au fost plătiţi, motiv pentru care nu mai livrează marfă companiei.

Promoţii sau promovare?

Pe site-ul companiei este anunţată o campanie promoţională de reduceri: „Dăm Tot”, care se derulează în perioada 13 – 30 noiembrie. Sunt anunţate reduceri de până la 90%.

La prima vedere, reducerile par consistente, dar la o căutare mai atentă pe site-urile companiilor concurente aceleaşi produse comercializate de Domo sunt mult mai ieftine. Asta ar putea însemna că promoţiile anunţate sunt doar un fel de promo făcut de Domo pentru a-şi putea vinde produsele.

Atenţie, deci, înainte de a achiziţiona un produs, verificaţi în mai multe magazine fizice sau online care este preţul cel mai bun.

Un comentariu

  1. vasile Răspunde

    daca-i un magazin de kko, bine ca pleaca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Naţionale
Lista miniștrilor Cabinetului Cioloș

Premierul desemnat Dacian Cioloş a anunţat, duminică, lista Cabinetului său, format din 21 de membri. LISTA NOILOR MINIŞTRI: Costin Grigore...

Închide