Ultima actualizare: ieri, 21:40
Locale

Mașini noi pentru Poliţia din Satu Mare: VW Polo (FOTO)

vw polo politie satu mareȘapte autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate poliţiştilor sătmăreni  pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, un număr de 7 autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere.

Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Satu Mare sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.P.J. Satu Mare în cursul anului 2015 şi distribuite structurilor de ordine publică.

Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate.

Sursa: Poliția Satu Mare

vw polo politie satu mare 2

4 comentarii

 1. Sichet Dorel Răspunde

  Iar masini ?Pt. fiecare lucrator trebuie masina ?Nu mai au unde sa le parcheze, garajul plin strazile din jur plin, un adevarat jaf public !

 2. unu Răspunde

  se vede dorele la cata minte ai? cate masini sunt in garaj ? ai fost si ai vazut ? si daca crezi ca e un jaf public de ce nu mergi sa sesizezi organele abilitate? si dupa cum pui problema se vede unde ai terminat liceul?

 3. Mirrors Răspunde

  Fiecare agent ar trebui sa aibe masina. Exemplu Anglia.

 4. Satmareanul Răspunde

  Acuma doar bugetul trebuie sa creasca pentru carburant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Reacție inimaginabilă a directorului Direcției Silvice după protestul din Tarna Mare

Directorul Direcției Silvice Satu Mare a avut astăzi, în ședința Colegiului Prefectural, o reacție inimaginabilă când a fost întrebat despre...

Închide