Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Sătmăreanca Natalia Oneț, pregătită pentru Miss World 2015. Clipul oficial (VIDEO)

natalia onetSătmăreanca Natalia Oneț este pregătită să cucerească lumea cu frumuseţea ei. Frumoasa Natalia va reprezenta România la ediţia din acest an a concursului Miss World.

Înainte de a pleca spre China, Natalia și echipa ei au realizat un videoclip de promovare în care vorbește atât despre ea cât și despre minunata Românie. Clipul de prezentare este necesar pentru a o prezenta pe tânăra frumoasă în cea mai importantă competiție mondială de frumusețe, în care se întrec nu mai puțin de 118 candidate. 

Pe site-ul oficial al concursului putem citi o scurtă descriere a Nataliei Oneț, dar și faptul că pentru ea orașul Satu Mare este orașul copilăriei, al familiei ei, și cel mai frumos oraș din lume cu oameni buni și pașnici.

La finalul acestei săptămâni Natalia va pleca spre China. Mult așteptatul concurs Miss WORLD va avea loc pe 19 decembrie, pe luxurianta insulă Sanya, China. 

Au mai rămas 3 zile până la plecarea mea în Sanya, paradisul tropical al Chinei, acolo unde voi participa ca reprezentantă a României la cel mai important concurs de frumusețe din lume Miss World 2015 ! Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut în drumul spre împlinirea marelui vis!”, a scris sătmăreanca noastră pe pagina ei de facebook.

Pentru clipul de prezentare, Natalia Oneț a ales o minunată rochie albă, marca Bianca Drăgușanu, fapt pentru care vedeta i-a mulțumit pe facebook.

Frumoasa Natalia Oneț reprezentanta României la cel mai important concurs de frumusețe Miss World 2015 a ales rochia noastră alb-perlă pentru videoclipul de prezentare a României! Mulțumim Natalia și succes!”, a scris Bianca Drăgușanu.

Cea mai frumoasă femeie din lume va câștiga și un consistent premiu este  100.000 de dolari.

Un comentariu

  1. Silvia Răspunde

    Felicitari si mult succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.