Ultima actualizare: ieri, 20:11
Locale

Sătmăreni prinşi la furat în Sălaj. Pagubă de peste 16.000 de lei

arestPoliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Sărmăşag l-au prins în flagrant, în data de 17 noiembrie a.c., ora 01.15, pe L. Iuliu, 40 ani, din Satu Mare, care a intrat prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din Sărmăşag, de unde a furat mai multe bunuri provenite din dezmembrări, pe care le-a depozitat în faţa porţii de acces. Componentele, în valoare de aproximativ 16.000 lei, urmau să fie transportate cu un autoturism cu numere străine.

Investigaţiile poliţiştilor au relevat faptul că bărbatul a fost ajutat de alţi doi sătmăreni, S. Geza, 38 ani, și M. Marius, 20 ani.

          În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul secţiei şi ai Poliţiei Şimleu Silvaniei, sprijiniţi de poliţişti din cadrul IPJ Satu Mare, au efectuat 5 percheziţii la domiciliile din Satu Mare ale suspecţilor şi a altor două persoane implicate în comiterea altor furturi de la aceeaşi societate comercilă, în nopţile de 9/10 noiembrie şi 16/17 noiembrie a.c. Poliţiştii au recuperat mai multe bunuri şi componente auto. S-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru furt calificat.

 

Un comentariu

  1. nou' cod Răspunde

    Acte premergatoare?Bravo,inteligentilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Anunț Consiliul Județean Satu Mare

În temeiul prevederilor art. 94 alin. (1) şi (3) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările...

Închide