Ultima actualizare: ieri, 20:19
Locale

Târgul Moșului Caritas, în 2-4 decembrie

targu-mosului caritasÎn  perioada 2-4 decembrie Organizația Caritas  a Diecezei Satu Mare deschide din nou Târgul Moșului.

Cei care doresc să-și surprindă persoanele dragi cu niște cadouri frumoase, speciale și făcute din suflet sunt așteptați la a XI-ea ediție a Târgului. Anul acesta în centrul orașului vor fi amplasate trei căsuțe din lemn pline de lucruri frumoase, jucării, articole confecționate de beneficiarii noștri. Prin cumpărarea acestor obiecte confecționate de asistații organizației orice persoane poate să contribuie la sprijinirea familiilor nevoiașe. Astfel mai multe familii vor avea parte de sărbători mai frumoase.

Târgul va fi deschis în zilele de 2, 3 şi 4 decembrie. În prima zi, Târgul va fi deschis de la ora 14 până la ora 17 iar pe 3 şi 4 decembrie între orele 10 și 17 pe Aleea Corneliu Coposu din Centrul Nou a municipiului Satu Mare.

Sursa: Caritas Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Direcția Sanitară Veterinară atrage atenția sătmărenilor asupra trichinelozei

Trichineloza, este o boală parazitară, o zoonoză comună omului, animalelor domestice şi sălbatice. Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu...

Închide