Ultima actualizare: azi, 14:58
Locale

Adrian Ștef și-a prezentat bilanţul pe 2015: “A fost extrem de bogat în realizări”

prezentare bilant CJ (3)Preşedintele Consiliul Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, alături de administratorul public al judeţului, Nicolae Bura, au prezentat astăzi bilanţul instituţiei pe acest an dar şi proiectele pentru anul 2016.

Președintele a concluzionat că acest an a fost “extrem de bogat în realizări”, cu multe obiective atinse, multe proiecte noi și foarte multe proiecte continuate.

Adrian Ștef și-a început prezentarea cu cele mai importante manifestări culturale din judeţ, un punct aparte fiind Zilele Judeţului, eveniment unic în ţară care a fost premiat de Asociaţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

La capitolul sănătate, printre realizările din acest an se numără inaugurarea noii Secţii de Pediatrie din Tăşnad, a mai multor saloane de la Spitalul Judeţean Satu Mare, a intrării şi curţii instituţiei. În sistemul sanitar s-au investit în acest an 26.768.703 lei.

Unul din cele mai importante proiecte pentru anul 2016 îl reprezintă construirea unui bloc de locuinţe pentru medici, dar şi continuarea renovărilor secţiilor.

De asemenea, au fost modernizaţi 58,65 km de drumuri judeţene, care au costat 88.611.144 lei, fiind semnate contracte şi pentru alte drumuri. Ştef a subliniat că o mare realizare constituie semnarea unor contracte prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, a căror valoare ajunge la 720 de milioane lei. Aici beneficiari sunt Consiliul Judeţean şi primăriile din judeţ.

Pentru anul 2016 sunt pregătite deja proiectele drumurilor Satu Mare – Homoroade – Borleşti şi Beltiug – Dobra – Hodod. Tot un obiectiv al anului 2016 îl constituie construirea centurii de ocolire a municipiului Satu Mare, cu un pod peste Someş, contractul fiind deja semnat.

În privinţa fondurilor europene nerambursabile, Adrian Ştef a precizat că s-a reuşit atragerea unei sume în valoare totală de 24,5 milioane de euro, alte proiecte în valoare de 75,6 milioane de euro fiind pregătite.

Printre celelalte realizări amintite de Ştef se numără promovarea judeţului la târguri de afaceri şi de turism, el afirmând că rezultatul se vede în gradul de ocupare al hotelurilor din judeţ, care a crescut cu 7-10% în ultimul an. De altfel, şi Centrul de Informare Turstică a avut 3.888 de vizitatori.

În cuvântul său, managerul public Nicolae Bura, fost vicepreședinte al Consiliului Județean, a declarat că în toată perioada de după Revoluție în Satu Mare nu au intrat atâți bani cât au intrat în ultimii trei ani, un merit deosevit avându-l vicepreşedintele Mircea Govor, aflat în arest. Bura speră că Mircea Govor îşi va clarifica toate problemele, în sensul că va scăpa de toate acuzaţiile care i se aduc.

Întregul bilanț poate fi descărcat de aici:

https://www.wetransfer.com/downloads/20e34aab66c283388dec54d30c96237420151228100221/d00899931b891e465f087b5a6968e18c20151228100221/40ef67

 

40 comentarii

 1. justie dreapta Răspunde

  da STEF nu este arestat inca? este ciudat ca doar GOVOR este vinovat ? sau i vine ridul si penalului STEF si cumnatelului SISI , cel cu 200.000.euro spaga de la NELU IORDACHE. vrem dreptate

  • penal Răspunde

   Stimate domn “justitie dreapta”, vă rog respectuos să ne spuneţi şi nouă, cititori de rând, ce anume v-a nemulţumit în activitatea dl-ui Ştef? vă deranjează faptul că a reabilitat n secţii din spitalele noastre? sau faptul că s-au asfaltat 58 km de drumuri din judeţul nostru? sau poate lucrările efectuate la Aeroport? sincer cred că aţi dat cu bâţul în baltă şi de data aceasta, v-aş sugera să analizaţi activitatea colegilor dumneavoastră PDL-işti şi doar pe urmă să vorbiţi

 2. florica Răspunde

  Nu sfirsete nici asta bine depinde cit de mult va hptari Govor sa dea din casa,daca il maninca si pe el purici ca pe Sova s-ar putea sa ia multi dupa el

 3. vasi Răspunde

  Mai “jutitie dreapta” alias “florica”, noi intelegem ca a fost Craciunul, da scrie si tu frate dupa ce trec efectele, ca ti se impuleca limba-n taste

 4. Jokero Răspunde

  Vlad chiorean postacul lui Adrian Stef! Toata ziua sta in birou si baga comentarii pe portal, halal consiliu judetean

  • Paly Răspunde

   Din cate vad pe aici, esti singurul postac de serviciu care nu are alta treaba decat sa posteze de pe n pseudonime la distanta de cateva minute, tot felul de idiotenii! Sincer prezenta ta provoaca greata pe site, nici nu vreau sa ma gandesc cum reactioneaza saracii oameni care sunt nevoiti sa te suporte in preajma lor. Vezi ca-ti pute gura rau, poate te ajuta cineva sa scapi de dintzisorii stricati 🙂

 5. nicu Răspunde

  Tic-Tac,Tic-Tac,….AMR 5,5 luni.Daca nu te ia DNA-ul mai repede.

 6. Florin GAL Răspunde

  Stef dar n-ai spus nimic de schimbarea numelui judetului din Satu Mare in “Sătmar” :)))
  N-ai spus nimic nici de cum ai reusit sa o elimini pe Tincuta!
  Ai fi facut orice pentru Tincuta!
  Doar sora ei este cine este… Ai încercat sa te faci preș in fața acesteia… Știm noi de ce!

  • Razvan Răspunde

   Stai flexat, degeaba are Stef incercari (esuate) de a se face pres in fata surorilor de judecatori. Nu-i iese. Da’ tu cum stai cu procesu’ in care esti inculpat si acuzat cu probe ca ai bagat ambele maini in sacu’ cu bani al DJST ? CAO te-a condamnat la puscarie si pe tine si pe frac-tu, care-i stadiul actual la ICCJ ? Poate vei imparti racoarea cu analfabetu’ Govor.

   • Florin GAL Răspunde

    “sacu cu bani al DJST”???
    Eu am generat venituri proprii pt DJST!
    Iar “soluția CAO”…
    Hmmm… Mi-ar face FOARTE MARE PLĂCERE sa iti arat dosarul care sunt convins ca te-ar crucii de-a dreptul!!!
    Dar, daca vei urmari presa la începutul anului (sfârșitul lui feb. începutul lui mar.) probabil te vei edifica daca nu cumva esti gata asmutit intr-o anumită directie?!?

    • Hotul striga hotul Răspunde

     Adevar graiesti! Ti-ai generat venituri proprii din resursele DJST!Imi place ca recunosti 🙂

     • Florin GAL

      Urmărește presa la începutul anului (sfârșitul lui feb. începutul lui mar.) probabil te vei edifica daca nu cumva esti gata asmutit intr-o anumită directie?!?
      Voi ieși intr-o conferința de presa!

    • Razvan Răspunde

     Asmutit intr-o directie, auzi la el :-). A inghetat cacuta in tine, baietica. Poti da mana cu Govor, si pentru el “so gatat” (l-am citat). Nu mai ai nici tu mult liber, pronunta in curand ICCJ hotararea. Asta cu “hmmm” pare ca-ti provoaca orgasm, in mai toate postarile tale uzezi de interjectia asta. Exersezi cumva sa-ti mentii mecla inchisa pe cand vei fi batjocura puscariasilor ?

     • Florin GAL

      Stranuti prostii!
      Faci bine ca nu iti afisezi PATRONIMICUL!
      Seminția ta ar fi tare dezamagita sa vadă ce fel de sugaci (=copil mic, de țâță) a crescut pe langa casa…

 7. Florin GAL Răspunde

  Vlad(uț) Chior(ean) se pare ca te-au prins sarbatorile de nu esti la munca pt ai aduce osanale șe(fuț)ului tau cu trei facultati!
  Ori poate esti la VESNICA ședința foto cu acelasi “intelectual” al judetului LUI si anume “Sătmar”…

 8. dna Răspunde

  Da de realizarile tovarasului de talharii Govor nu zici nimic,bulangiule!?,FOSILA de BURA,…..

 9. Viorel Răspunde

  auzi la fosila ambulanta Bura : “un merit deosebit avându-l vicepreşedintele Mircea Govor. Bura speră că Mircea Govor îşi va clarifica toate problemele, în sensul că va scăpa de toate acuzaţiile care i se aduc”. Mah baietas, cum te poti injosi in halul asta ? Limba ti-a ajuns la intestinele puscariasului corupt, atat de adanc ai varat-o. Tintesti sefia PSD la nivel de judet ? de-aia lingi in halu’ asta ? Trebuie sa aduci osanale spagarului pentru ca te-a ridicat in slavi intr-un semidiscurs de analfabet ? Ia vezi aici http://www.voceatransilvaniei.ro/mircea-govor-tavi-petric-vrea-degeaba-fruntea-psd-satu-mare-lui-ii-lipsesc-multe-si-dorinta-lui-e-o-gluma-proasta/

 10. justitie dreapta Răspunde

  am o intrebare….cine plm i VLADUT CHIOREAN asta?? Stiu de penalul STEF , stiu fff bine de SISI , cel cu 200.000. spaga de la IORDACHE, dar de asta nu stiu nimc . CEVA informatii??

  • Florin GAL Răspunde

   Cum nu sti cine este Vlad Chiorean?
   Pai, stai ASA ca iti spun eu…
   Vlad Chiorean este servitorul, omul de serviciu, slujitorul, poslușnicul, servanta, marița, rândașul, argatul, curteanul, birișul, celednicul, descălțătorul, trăgătoarea… ok pe scurt SLUGA lui Stef “trei facultati intr-una singura” (Educație, Fizica si Sport)…
   Nu face nimic altceva decat sa-l fotografieze toata ziua pe Stef si sa posteze comentarii pro Stef!
   Aceasta este slujba, meseria lui Vlad Chiorean…

   • tare si mare in spatele monitorului Răspunde

    Cred ca ti-ai facut de cap destul pe aici, domnule Labangiu! Ce ar fi sa iti scuipi frustrarile in alta parte, ai auzit de comunicare “fata in fata”? se pare ca nu te tine, asa sunt lasii… se ascund dupa un monitor si se cred mari si tari… in realitate nu sunt nici mari, nici tari, doar niste impotenti din toate punctele de vedere.

    • Florin GAL Răspunde

     Sunt dispus oricând sa ne întâlnim “fata in fata”!!!
     Eu mi-am arătat numele FARA nici o retinere…
     Rămâne doar sa-mi spui UNDE si CAND doresti sa ne întâlnim FAȚĂ ÎN FAȚĂ pt a discuta orice te interesează!!!
     Astept (nerabdator) sa-mi comunici cand doresti sa ne întâlnim!
     Poți sa-mi comunici aici
     [email protected]

     • Un cititor

      Stimate domn, va rog sa nu mi-o luati in nume de rau, dar comportamentul dumneavoastra denota faptul ca aveti probleme grave, v-as recomanda sa apelati la un medic psiholog sau chiar psihiatru; daca tot aveti o problema cu x sau y, mergeti domnule si o rezolvati personal, ce anume va retine? si faptul ca va folositi de numele cuiva, pentru ca nu cred sa fiti Florin Gal, spune multe despre caracterul dumneavoastra.

     • tare si mare in spatele monitorului

      Aloooo! Ai impresia ca eu as fi curios sa-ti vad moaca? ptiuuuu drace …. fugi de-aci! Nu cu mine sa te intalnesti ma derbedeule! cu cei pe care incerci sa-i blamezi pe la spate, ca nu ai sange in instalatie sa mergi la ei! Mancate-ar purecii de oratanie!

     • Fury

      Da un numar de telefon nu ne lasi?poate vrem sa-ti auzim glasciorul, ca ne esti tare simpatic…

 11. justitie dreapta Răspunde

  multumesc Florin Gal pntr informatie, acuma inteleg mai multe , dar el nu are nici o vina , singura lui vina este ca accepta sa faca sex oral lui penalul STEF , la figurat vorbind binenteles

  • Maimutoiul Răspunde

   Ce sa intelegi si tu? maimuta coborata din bananier in urma cu 2 minute. Tu scri, tu iti multumesti… ca in filmele cu prosti! mai dementule,la ce mama drakului mai poluezi aerul pe aici?

 12. Florin GAL Răspunde

  Cu 2-3 exceptii se poate vedea cine sunt votanții lui Stef!
  Îi recunoaste-ți dupa vocabular!
  Cine se aseamana se aduna :))
  “domnule” Stef, ăștia sunt cei care ți-au dat un (frumos) sejur de patru ani in fruntea CJ-ului. Deși știm ca au fost alții care au condus acolo, recunosc ca ai stat (degeaba) pe cel mai bănos si pufos scaun!
  ASA bafta nu te va mai “lovi” pe tine nici daca ai trai 10 vieti…
  Si sti de ce?
  Pentru ca a văzut si Coica cine esti!

  • Depresii Răspunde

   Domnule Florin GAL, sau cum te numesti in realitate, esti de-a dreptul penibil! Cred ca ai omis sa-ti iei pastilutele in ultimele zile si te paste o depresie urata! Tot ce pot sa iti urez, acum in prag de An Nou, este multaaa sanatate – mintala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.