Ultima actualizare: ieri, 21:02
Publicitate

GAL Zona Sătmarului: Locuitorii din Odoreu sunt așteptați la întâlniri publice

gal zona satmarului

GAL Zona Stmarului fiind beneficiarul proiectului „Pregătirea elaborării strategiei de dezvoltare locală a Asociației de Dezvoltare Microregională a Comunitătilor din Zona Sătmarului”, finanțat prin programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, măsura 19 – LEADER – Submăsura 19.1 – ”Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locală”, invită locuitorii din Odoreu, marți, 28 ianuarie, la activități de informare public în vederea realizării unei strategii de dezvoltare microregională.

Proiectul urmărește realizarea unei strategii participative, în care membrii comunității și factorii interesați să fie încurajați să-și spună cuvântul, să își asume responsabilități față de deciziile care îi afectează, să contribuie activ la dezvoltarea durabilă a teritoriului în care trăiesc. Durata proiectului este de trei luni.

Planificarea întâlnirii este:

Marți, 28 ianuarie:

Ora 09:00 – Odoreu, sala de consiliu a primăriei

Structura parteneriatului care propune noua strategie de dezvoltare local va fi diferită față de parteneriatul de implementare a strategiei aferente perioadei de programare 2007-2013, urmând ca noul acord să fie formalizat în măsura în care strategia va fi selectată pentru finanțare.

La aceste întâlniri cu echipa de proiect a GAL Zona Sătmarului sunt așteptați toți cei interesați de programul LEADER în teritoriu, activități prin care se vor identifica nevoile existente la nivelul fiecărei comunități în parte, precum și identificarea de noi idei de proiecte care pot fi implementate prin programul LEADER.

 

logopndr2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Publicitate
GAL Sud-Vest Satu Mare invită locuitorii din Berveni, la întâlniri de informare

Asociația Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare fiind beneficiarul proiectului „Pregătirea elaborării strategiei de dezvoltare locală a Asociaţiei Grup...

Închide