Ultima actualizare: ieri, 18:59
DRM
Locale

Crimă? Bărbat mort găsit pe câmp la Păulești

crima paulestiUn bărbat de 62 de ani a fost găsit mort pe câmp în Păulești. Cadavrul a fost descoperit de un vecin și avea o plagă la cap de 5 cm.

În cursul zilei de ieri în jurul orei 13,04 Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare a fost solicitat în Păulești pentru o persoana decedată, găsită de un vecin pe câmp. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la ambulanță și un echipaj de Poliție, care au găsit o persoană de sex masculin, 62 ani cu semne de moarte biologică, în afara resurselor terapeutice.

Bărbatul prezenta o plagă de  aproximativ 5 cm în regiunea frontală stânga și câteva escoriații la nivelul genunchiului stâng. Echipajul de la Ambulanță a constatat decesul și cazul a fost predat  Poliției.

În data de 02.02.2016 echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare  au intervenit la 123 solicitări, din care 92 cazuri pentru urgențe .

Sursa: Ambulanța Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Asociația Economică Germano-Română, un liant între autorități și oamenii de afaceri sătmăreni (FOTO)

Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest Satu Mare a organizat, miercuri seară, o întâlnire la care au participat...

Închide