Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Concurs de Miss pentru polițistele din întreaga țară. Cum vor fi recompensate frumoasele

miss politisteMinisterul Afacerilor Interne organizează, online, un concurs de Miss la care pot lua parte angajate din structurile ministerului, scrie paginadelifestyle.ro. Câştigătoarea va apărea pe coperta paginii de Facebook a ministerului, în perioada 1-8 martie, dar şi pe coperta revistei „Pentru Patrie”.

„Vă invităm să alegem împreună fotografia care va fi coperta paginii noastre în perioada 1-8 martie a acestui an! Timp de o săptămână, veţi avea ocazia să le vedeţi şi să le apreciaţi pe colegele noastre de la Politia Romana – www.politiaromana.ro, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Academia de Poliţie A.I.Cuza sau de la alte structuri ale ministerului.

Cea mai apreciată fotografie a colegelor noastre va fi coperta paginii Facebook a MAI şi va fi publicată pe coperta ediţiei din martie a Revistei Pentru Patrie. Aşteptăm şi alte fotografii ale colegelor noastre (în uniformă+ nume, prenume şi unitatea din care face parte) prin mesaj privat. Acestea vor fi publicate în fiecare zi, până pe data de 27 februarie”, se arată în anunţul publicat contul de Facebook al MAI.

 

Sursa: http://paginadelifestyle.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.