Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Conflicte în Păulești, Ardud și Vetiș

bataie2La data de 31 ianuarie 2016, ora 15:30, poliţiştii Secției  Poliție Rurală Valea Vinului,  au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o persoană din Păuleşti, despre un conflict izbucnit în localitatea Petin.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că în urma unui conflict spontan între doi consăteni, unul dintre ei, în vârsta de 34 de ani, a spart cu o piatră geamul termopan de la locuința celuilalt, cauzându-i un prejudiciu estimat la 350 lei.
În cauză s-a înregistrat un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii imfracţiunii de distugere.

Tot în 31.01.2016, în jurul orei 20:00, poliştii din carul Poliției oraș Ardud, l-au identificat pe Ignat R., de 50 ani într-un local din Ardud, în care avea interdicţia de a intra, măsură dispusă de către Judecătoria Satu Mare prin control judiciar, unde l-a amenințat  cu acte de violenţă pe C. Gabriel, din Ardud, iar la plecare a lovit cu piciorul în autoturismul acestuia ce se afla parcat în fața localului, producându-i avarii de aproximativ de 500 lei.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și distrugere.

 —

          În cursul zilei de ieri, în jurul orelor 18:30 poliţiştii Secţiei Rurale Satu Mare, au fost solicitaţi sa intervină pentru aplanarea unui conflict  în com. Vetiş.
 La faţa locului, poliţiştii au stabilit că pe fondul unor discuţii contradictorii, numitul  B. Pal, de 25 ani, l-a lovit cu o bâtă la nivelul capului pe Z. Zoltan de 59 ani,  provocându-i leziuni.
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar agresorului i-a fost întocmit dosar penal pentru savârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.