Ultima actualizare: azi, 08:24
DRM
Locale

Spectacolul cu piesa ”Paiața”, din nou la Satu Mare

teatruSecția Română aTeatrului de Nord Satu Mare reia duminică, 14 februarie, spectacolul Paiața, care va fi prezentat publicului în sala mică a Casei de Cultură. Realizat în parteneriat cu Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și District 15 în cadrul proiectului DOCENDO DISCIMUS, spectacolul pornește de la textul lui Cehov dar încearcă să ducă înspre întrebările pe care și le pune orice actor, în orice teatru.

Paiața este un spectacol elaborat după piesele ”Ursul”, ”Cerere în căsătorie” și ”Cântecul lebedei” de A.P. Cehov, în regia artistică a lui Emanuel Petran, scenografia: Alexandru Radu;
muzica: Dorin Griguță. Din distribuție fac parte Stelian Roșian, Alexandra Odoroagă, Anca Dogaru, Andreea Mocan, Sorin Oros, Vlad Mureșan, Tibor Székely, Sergiu Tăbăcaru.

Biletele se pot cumpăra de la Agenția Teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6, sau cu o oră înainte de începerea spectacolului (la intrarea Casei de Cultură). Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți și 15 lei pentru elevi, studenți și pensionari. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Prefectul va înainta Guvernului propuneri de modificări legislative privind procedurile de autorizare

Ca urmare a noilor proceduri instituite de autorităţile locale pentru eliberarea Acordului sau a Autorizaţiei de funcţionare, serviciile deconcentrate ale...

Închide