Ultima actualizare: azi, 10:40
Locale

Bătaie între doi elevi la școala din Acâș

bataie elevi acasDoi minori din comuna Acâș au fost protagoniștii unei altercații care a avut loc chiar în curtea școlii.

Astfel, în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orei 14:28, directoarea școlii din comuna Acâș a  sesizat telefonic poliția prin  apel la 112  cu privire la faptul că în jurul orei 14.00, după orele de curs, între doi elevi a avut loc o altercație, în urma căreia unul dintre ei a fost transportat la spital.

Ajunși la fața locului, polițiștii Secției Rurale Tășnad, au stabilit că minorul C.V., în vârstă de 14 ani,  în timp ce aștepta microbuzul școlii în curtea unități de învățământ, a avut o discuție în contradictoriu cu un alt minor de  15 ani, în urma căreia l-a lovit pe acesta cu o bucată de lemn, cauzându-i o plagă la nivelul capului.

Victima a fost  transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiuni de  vătămare corporală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Jurnalist din București, bătut la schitul necanonic de la Prilog Vii

Un reporter din București a fost bătut măr de ”pustnicii” care trăiesc la schitul necanonic de la Prilog Vii. Văzându-se...

Închide