Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Bătrână de 76 de ani, violată şi bătută, în Livada

batrana violataO bătrână de 76 de ani din Livada a fost atacată în propria locuinţă de către un bărbat de 34 de ani. Acesta i-a cerut banii, după care a violat-o pe bătrână. Bărbat bănuit de comiterea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie şi viol,  identificat  şi arestat preventiv pentru 30 de zile. 

În data de 28 februarie a.c., o persoană din Livada a sesizat poliţia prin apel la SNAU 112, despre  faptul că în noaptea de 27/28.02.2016, soacra sa de 76 de ani, care locuieşte singură, a fost agresată în propria locuinţă de către o persoană necunoscută.

Poliţiştii din Livada au demarat cercetările sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare,  reuşind în scurt timp, în cursul zilei de duminică,  identificarea principalului bănuit,  ca fiind Anton V. de 34 de ani din Livada.

Cercetările au stabilit că în noaptea respectivă, bărbatul a pătruns în locuinţa victimei şi sub ameninţări i-a cerut acesteia banii pe care îi deţine. Constatând că victima nu deţine bani sau alte valori, agresorul i-a aplicat mai multe lovituri,  după care prin constrângere, a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta.

Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas sub supraveghere.

Ca urmare a prezentării agresorului în cursul zilei de ieri, de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Satu Mare  a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmand ca cercetările să continue sub aspectul savârşirii infracţiunilor de tentativă la tâlhărie  şi viol.

Sursa: Poliţia Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.