Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Dezinteres pentru Bacalaureat. S-a absentat pe rupte la simularea Bac-ului la Matematică

simulare bac mateAbsolvenților de clasa a XII-a, dar și liceenilor de clasa a XI-a, nu pare să le pese prea mult de Bacalaureat, dovadă stând și numărul mare de absențe înregistrat la simulările care au avut loc azi la Matematică și Istorie. Peste 450 de elevi au făcut orice altceva azi dar nu s-au prezentat la aceste simulări, deși inițial s-au înscris.

Majoritatea au lipsit de la Matematică, unde au absentat, în total, 436 de elevi, probă la care trebuiau să fie cei mai mulți prezenți, știindu-se faptul că mulți pică Bac-ul din cauza acestei probe. Astfel, din cei 1.703 elevi de clasa a XI-a, la simulare s-au prezentat doar 1.493, în timp ce 210 au absentat. De asemenea, din cei 1.637 de elevi de clasa a XII-a înscriși, la simulare s-au prezentat 1.411, în timp ce 226 au avut alte preocupări în acea perioadă.

Totodată, 21 de elevi au lipsit și de la simularea la Istorie. Din fericire, nu au fost semnalate incidente pe parcursul desfășurării probei scrise.

Joi, 10 martie, se va desfășura simularea probei la alegere a profilului și specializării, numai pentru elevii claselor a XII-a. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.