Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

Mort de beat, dar la volan

betiv la volanPolițiștii rutieri și de ordine publică din Tasnad l-au identificat ieri seară în trafic, la volanul unui autoturism, în localitatea Sărăuad, pe  conducătorul auto Gabriel B., de 29 de ani din aceeași localitate care se afla în stare avansată de ebrietate.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,84 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate si probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto va fi cercetat pentru  săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

În aceeași zi, Mircea D., de 46 ani, din Baia Mare,  a fost oprit în trafic în timp ce conducea un autototurism pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri sătmăreni au constatat  că cel de la volan avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Tot în urma neregulilor depistate în trafic, polițiștii sătmăreni au aplicat 129 de amenzi în valoare de 11.715 lei, au reținut 5 permise de conducere și un ridicat un certificat de înmatriculare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.