Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Olimpia joacă pentru inima lui Dragoș

dragos1Olimpia Satu Mare are azi meci cu dublă semnificație cu CSM Râmnicu Vâlcea. Odată, jucătorii Olimpiei joacă pentru ei, pentru a salva echipa de la retrogradare, motiv pentru care astăzi au nevoie de o victorie în meciul cu vâlcenii.

În al doilea rând, jucătorii Olimpiei joacă și pentru inima lui Dragoș, bebelușul de doar 8 luni care suferă de o boală foarte gravă, și care are nevoie de o operație în străinătate pentru a-i fi salvată viața.

În acest sens, clubul a decis ca banii strânși din vânzarea biletelor (un bilet = 5 lei) și cei din donații să fie strânși de reprezentanții familiei și de voluntari. Orice sumă, cât de mică, e importantă pentru a salva viața micuțului Dragoș.

La intrarea pe stadion vor exista și niște urne în care fiecare sătmărean va putea face câte o donație. Este important ca la acest meci să fie prezenți un număr cât mai mare de suporteri pentru a încuraja echipa dar și pentru a-l salva pe Dragoș.

Meciul va începe de la ora 13.00, pe stadionul Olimpia.

Micuțul Dragoș are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală în străinatate iar costurile se ridică la aproximativ 40.000 €.

Reamintim că donații se pot face și direct în conturile deschise de familie:

BANCA TRANSILVANIA:

RO09BTRL03101201N23121xx Sabou Raluca Mariana – cont în lei

RO62BTRLRONCRT0205814402 Sabou Octavian Petruţ – cont în lei 

RO81BTRL03104201N23121XX Swift:BTRLRO 22 SMA Sabou Raluca Mariana-cont în euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.