Ultima actualizare: azi, 12:21
Locale

UDMR adună semnături de susținere a candidaților

UDMR Satu Mare liste candidati1UDMR adună semnăturile pentru lista de susținători ai candidaților Uniunii la alegerile locale din 5 iunie într-un ritm foarte bun în județul Satu Mare. Acțiunea de adunarea semnăturilor a început în localitățile sătmărene încă din data de 22 martie, semnăturile fiind necesare pentru depunerea candidaturilor la funcția de primar, pentru lista de consilieri locali și consilieri județeni.

UDMR este singura formațiune politică din județ care și-a desemnat deja candidații la principale funcții din județ și și-a prezentat și candidații la funcția de consilier municipal și județean. Era foarte important pentru noi ca să cerem susținerea locuitorilor județului numai în momentul în care putem să le prezentăm echipa care va lucra pentru interesele sătmărenilor în următorii ani”, a declarat Pataki Csaba, candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare din partea UDMR.

UDMR Satu Mare liste candidati2

“Este un lucru extraordinar, să simți că sătmărenii te susțin. Se pare că numărul minimal de susținători se adună rapid și UDMR va putea să predea mult mai multe semnături față de cele stabilite în lege. Se simte că sătmărenii vor schimbarea și susțin ca era destul din distrugerea orașului. E foarte important, ca sătmărenii văd un partener în UDMR pentru schimbarea lucrurilor în bine”, a declarat Kereskényi Gábor, candidatul UDMR pentru funcția de primar al Municipiului Satu Mare, care, împreună cu echipa Uniunii, adună personal semnăturile de susținere, mergând din ușă în ușă.

UDMR roagă locuitorii județului să primească cu încredere voluntarii Uniunii care îi vor căuta pentru semnăturile de susținere. Totodată listele de susținători se pot semna și la reprezentanții UDMR din fiecare localitate dar și în sediile Uniunii din județ.

9 comentarii

 1. Norick Răspunde

  @matrozule: ai grija, sa nu deschizi usa la chelu’ ! 🙂
  Of , acuma imi dau seama,ca ambele sunt cheli.. 😛 😀

  • matroz Răspunde

   @norik:chei,chei da…hiii!
   Daca sarbatoresti Pastele ,sa ai parte de liniste in suflet si familie!Papagalii lasa-i in grija pisicii si-a matrozului!

   • Norick Răspunde

    Mersi @matroz , esti un Domn !
    P.S. eu sarbatoresc ambele,pentru ca asa este fair play… 😉

 2. cocolino Răspunde

  SA NU L PRIND PE SOVINU ASTA LA USA CA I RUP PICIOARELE!

  • IOANA Răspunde

   am impresia ca tu esti sovin cu limbajul asta obraznic
   RUSINE SA-TI FIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • cocolino Răspunde

    Ioana i fi si tu ceva sovina/terorista de sari asa ca arsa,rusine sa va fie voua ungurilor ca aveti mai multe drepturi decat romanii in tara romaneasca, ca eu daca merg in ungaria nu cred ca pot vorbi romaneste in primarie la debrecen sau sa fiu consilier local acolo plus cate si mai cate

  • Norick Răspunde

   Ai montat usa de termopan pe cort ??? 😛 🙂 😀
   P.S. stai linistit,codrul nu este inclus in traseu… 😉

 3. istván Răspunde

  Áldott, békés Húsvéti ünnepeket kívánunk
  Sărbători fericite.

 4. Ionela Răspunde

  Felicitari domnule Gabor, numai prin contacte directe cu alegatorii puteti avea succes. Familia noastra va sustine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.