Ultima actualizare: azi, 10:30
DRM
Locale

Un nou candidat la Primăria Satu Mare

adelin ghiarfas2Un nou candidat a intrat în lupta pentru ocuparea fotoliului de primar al municipiului Satu Mare. Este vorba despre tânărul Adelin Ghiarfaș, cel care, în urmă cu circa două săptămâni, a inițiat o petiție on-line prin care se cerea reducerea impozitelor la Satu Mare.

Acesta și-a anunțat aseară candidatura pe Facebook, afirmând că va candida din partea Partidului Național Țărănesc – Creștin și Democrat (PNȚCD).

”Dragi prieteni, poate ca in ultimul timp am fost cam vocal si revoltat de ce se intampla in orasul nostru, de modul in care e gestionat si mai mult decat atat de modul in care suntem mintiti de catre autoritati. Ma bucur ca am reusit sa mobilizez oameni de bine, oameni care au inteles proasta gestionare a orasului si cu care am demonstrat ca Uniti suntem o Forta! Pe acest fond a aparut o propunere, o propunere la care am fost la inceput reticient, dar la care m-am gandit tot mai mult avand in vedere alternativele pe care le avem la alegerile locale! Nu pot trai in trecut, vad ce se intampla in prezent, si vreau sa fiu foarte atent la viitor! Asta e motivul pentru care m-am decis sa candidez la Primaria municipiului Satu Mare alaturi de Partidul National Taranesc Crestin si Democrat! Renasterea unui oras alaturi de renasterea unui partid, renastere bazata pe principiile unui partid istoric, si de care consider ca avem nevoie mai mult decat oricand! Ma voi ghida dupa vorbele Seniorului Corneliu Coposu ” negociez orice dar nu negociez principii”. Impreuna ne vom recastiga orasul!!! Multumesc”, spune Adelin Ghiarfaș pe Facebook-ul său personal.

Candidatul Adelin Ghiarfaș este căsătorit, are doi copii. În prezent este directorul sucursalei sătmărene a unei bănci comerciale. 

6 comentarii

 1. x-ulescu Răspunde

  ramanii au o mie su unu candidati …..sanse spre 100 % pt. udmr ….. ca asa-i romanu …

 2. Alegator Răspunde

  Pentru Satu Mare ar fi bine ca primarii sa fie alesi in urma a doua tururi de scrutin. Experienta ne atrage atentia ca in cazul unui singur tur U D M R este avantajat. Au stiut sa faca politica si pentru a avea ,in consiliu asigurat 2/3 voturi s-au aliat cuun alt partid in schimbul functiei de viceprimar. Nu au facut niciodata secret din aceasta strategie.

 3. matroz Răspunde

  @alegator:pai daca romanii sunt boi,trebuie si ungurii sa fie prosti?Pacat ca nu stiu face treaba decat udemerista!

 4. maxx Răspunde

  Ez Gyárfás Adél?

 5. Satmarean Răspunde

  matroz romani sunt toleranti nu prosti.ATENTIE LA EXPRIMARE.

 6. Satmarean Răspunde

  matroz romanii sunt toleranti nu ..BOI” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Iohannis promovează o colaboratoare a Securității din Satu Mare. Nume de cod: Laura

O fostă colaboratoare cu Securitatea din Satu Mare, având numele de cod ”Laura”, este propunerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru Consiliul...

Închide