Ultima actualizare: azi, 09:44
Locale

Actorul Sorin Oros și-a dat demisia de la Teatrul de Nord. Anunțul, făcut pe Facebook

sorin-orosMoment trist pentru teatrul sătmărean. Actorul Sorin Oros a anunțat azi dimineață pe Facebook că și-a dat demisia de la Teatrul de Nord Satu Mare.

”Astazi mi-am dat demisia de la Teatrul de Nord. M-am saturat, mi-a ajuns “profesionalismul” în care am lucrat atâţia ani, sunt obosit dupa atâtea festivaluri la care am participat, mi-e lehamite de tot… Visele mele se opresc aici. Peste 30 de zile voi fi somer… Daca are cineva nevoie de serviciile mele, contactaţi-mă. E mult rahat în lumea asta… sublimă!”, se arată în mesajul postat pe pagina sa personală de Facebook de Sorin Oros.

Cum de la Teatrul de Nord nu a putut nimeni să ne spună dacă este doar o glumă de 1 aprilie sau este chiar adevărat, l-am contactat telefonic chiar pe Sorin Oros. Acesta a recunoscut că a făcut doar o glumă de 1 aprilie, dar a adăugat că ceea ce a scris în mesajul său de pe Facebook este adevărat. ”Îmi doresc ca acel mesaj să fie un semnal de alarmă”, a precizat Sorin Oros. 

5 comentarii

 1. IOANA Răspunde

  trebuia demult …

 2. vedeta Răspunde

  Ba pe bune cine drack te crezi daca esti asa mare actor/regizor sau cei fi tu ce cauti aici in sm, dute la cluj bucuresti, londra milano sa vedem cine te baga in seama. O barat

 3. Djungo Răspunde

  Poate te asteapta la Hollywood si noi nu stim

 4. mipudeco Răspunde

  Dupa o astfel de postare,ar trebui sa plece urgent.Nimanui nu ii este usor la serviciu,dar nu este obligatoiu sa ramai daca esti asa de nemultumit. Pleaca,omule, nu te mai uita inapoi. Fara gluma!

 5. Adrian Cozma Răspunde

  CE BAI FRAIERE AR TREBUI SA TE DUCI DRACULUI! NU-I BUN SALARUL ALA CARE IEI PENTRU NIMIC?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.