Ultima actualizare: azi, 23:07
Locale

Poliţia Locală va amenda şoferul care a parcat maşina deputatului Petric (VIDEO)

bolidul lui petricPrimarul Dorel Coica a declarat astăzi că Poliţia Locală a primit temă de casă să-l amendeze pe cel care a parcat maşina deputatului Octavian Petric, şeful său pe linie de partid, în urma fotografiei postată pe facebook de fostul lider al TSD, Raul Băbţan.

“Poliţia Locală, pe baza sesizărilor, a întocmit procese verbale de identificare a persoanei care a condus. S-au trimis adrese către sedii, unde figurează cele două maşini. Aşteptăm ca cei care au condus cele două maşini să vină la Poliţia Locală şi să suporte consecinţele. Fac apel la populaţie: nimeni nu e este mai presus de lege, nici primaru. Şi maşina mea dacă o vedeţi undeva parcată în condiţii neregulamentare, sau orice maşină a oricăruia, sesizaţi-mă şi pe baza imaginilor pe care le primim Poliţia Locală ia măsuri. În momentul în care Poliţia Locală aplică amenzi o să vi le prezentăm”, a spus primarul.

 [youtube xjYRRbsMK_I]

5 comentarii

 1. ardelean Răspunde

  Si cu Loganul cum ramane? Ati trimis Politia locala sa-l amendeze si pe protopop?

 2. mirela Răspunde

  Felicitari! Ca e Petric sau protopopul( am inteles ca si cealalta masina e sanctionata) Nu trebuie iertat nimeni daca incalca legea!!!

 3. Satmareanul Răspunde

  “Fac apel la populaţie: nimeni nu e este mai presus de lege, nici primaru.” Asta se spune acuma, in pre-campanie si apoi castiga tot aia care sunt si acuma in consiliu si primarie. Daca tot ei ies la primarie si consiliu cei care sunt deja acolo atunci chiar avem probleme grave, NE MERITAM SOARTA.

 4. Janika Răspunde

  Se poate amenda si retro parcarea neregulamentara? Si cand te gandesti ca totul a pornit de la poza unui frustrat al carui Dumnezeu declarat e puscariabilul Govor. Si e tanar baiatul, “ALDE” ca el sunt viitorul tarii dar el are alte treburi, face poze al nostru mare-mic politician, spera la vreun premiu! Vai voua, generatie Facebook, vai noua ca invatati de la penali, vai mamelor voastre ca nu au avut altceva mai bun sa faca at cand v-au adus pe asta lume, vai tatilor vostri ca puteau rezolva problema singuri dar ei s-au decis sa se simta “bine” cu ale voastre mame. Pesedisti imputiti, in veci nu scapam de voi!

 5. aldo serena Răspunde

  vouaaau, il amendeaza politia locala. :)))
  cu cit ? cu 150-200 Ron.
  Si pantalonii tremura pe el. Prin cit stress a trecut saracul !
  Si cu curu rade petric de voi. :)))
  Romania 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.