Ultima actualizare: azi, 13:06

Publicitate

Ziua Porţilor Deschise la grădiniţa Magic Kids. Se oferă reduceri

Gradinita Magic Kids (116)Grădinița privată Magic Kids, situată în Satu Mare, pe str. Constantin Brâncuși nr. 17, organizează Ziua Portţilor Deschise, eveniment ce are ca scop prezentarea noului spaţiu în care se desfăşoară activitatea didactică a copiilor. Astfel, grădiniţa Magic Kids îşi deschide porţile şi invită părinţii alături de cei mici sâmbătă, 16 aprilie, între orele 11:00-13:00, la o acţiune care cuprinde diverse ateliere de creaţie ale prichindeilor de la Magic Kids.

La primul eveniment de acest gen al grădiniţei Magic Kids, cu emoţie, micuţii înscrişi deja la grădiniţă şi educatoarele vor arăta celor care le trec pragul programul de educaţie bilingv, englez-român, bazat pe strategii didactice moderne, fapt ce dezvoltă creativitatea micuţilor şi încurajează exprimarea prin diversele lor activităţi recreaţionale.

Şi pentru că este o zi specială din viaţa grădiniţei, conducerea oferă reduceri şi premii celor care decid că educaţia copiilor lor poate continua la Magic Kids.

Aşadar, părinţii care îşi înscriu copilul la grădiniţa Magic Kids în perioada 16-23 aprilie 2016 au o reducere de 20% a taxei de şcolarizare a primei luni de grădiniţă!

Prin tragere la sorţi se oferă trei premii, respectiv:

– 30% reducere din taxa de şcolarizare pe un semestru

– 20% reducere din taxa de şcolarizare pe un semestru

– 10% reducere din taxa de şcolarizare pe un semestru.

Cu alte cuvinte, sâmbătă, 16 aprilie, aveţi ocazia de a explora şi a porni în „marea expediţie” a cunoaşterii unui sistem privat de educaţie, cu noi viziuni şi avantajele investiţiei în educaţia unui copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.