Ultima actualizare: azi, 21:43
Locale

Amenzi de aproape 5.000 de lei aplicate pentru braconaj piscicol

braconajÎn urma acțiunilor de combatere a braconajului pisciol în perioada de prohibiție, derulate atât de polițiștii sătmăreni, cât și în parteneriat cu Jandarmeria Satu Mare, au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4 820 lei, pentru abateri ca pescuitul în perioada de prohibiţie sau folosirea de unelte de pescuit interzise. Ca măsură complementară, au fost confiscate două plase de pescuit din fir textil.

Poliţiştii sătmăreni vor intensifica şi  diversifica acţiunile specifice şi în perioada următoare. Prohibiţia pescuitului a fost stabilită până la data de 8 iunie. 

2 comentarii

 1. Ioan Răspunde

  Pentru 301 lei amenda , drept pedeapsa pentru braconaj, chiar merita sa risti.
  Problema este ca sintem un popor inapoiat, un fel de “paria” Europei, iar lucrurile nu pot fi indreptate decit prin pedepse care sa descurajeze realmente orice potential infractor.
  Ce este atit de greu pentru un parlamentar sa promoveze un proiect de lege care sa reglementeze pedepsa efectiv si numai cu închisoarea pe cei care braconeaza cu plase, in special in perioada de prohibitie ?
  Probabil ca din acest proiect de lege nu ar ” cadea ” nimic personal pentru parlamentar, si-atunci …?
  Mahatma Ghandi spunea ca civilizatia unui popor sta si in modul in care oamenii isi trateaza animalele.
  Daca ai putea intreba animalele din Romania ( in special pe ciini si cai ) daca au nevoie de popor in jurul lor, raspunsul ar fi categoric NUUUUUUUUUUU !

 2. lecourtier Răspunde

  Hello
  I am willing to give you a loan between 2000 € to 10.000 € (Fast and reliable loan.)
  I am in partnership with several banks that assist me in this. With an interest of 3%, I can grant you this loan with all the insurance and bank guarantees possible, because being particular I do not want to violate the law on usury, it is up to you to see for the monthly payments you can Repayment over a maximum of 5 years.
  Such are our loan conditions. Contact us for [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Dorel Coica nu se lasă. Aduce Trupa Odeon cu Pavel Bartoș la Satu Mare, cu sprijinul Avram Iancu

Cu toate că majoritatea consilierilor locali sătmăreni (UDMR şi PNL) s-au opus finanțării unui mini-festival de teatru la Satu Mare...

Închide