Ultima actualizare: ieri, 16:59

Locale

Tir furat din Slovenia, depistat la Halmeu. Autocamionul confiscat, șoferul cercetat

tirPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Halmeu au depistat la intrarea în țară un autocamion şi remorcă marca „Schmitz”, în valoare de  112.500 lei care figurează în bazele de date ca fiind bunuri căutate pentru confiscare.

Sâmbătă, 21 mai a.c., în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România, cetăţeanul sârb Svetislav B.  în vârstă de 44 de ani, care conducea  un autocamion,  marca Scania, ce tracta o remorcă marca ”Schmitz” înmatriculată în Slovenia.

La efectuarea formalităţilor pentru intrarea în ţară şi în urma verificările efectuate în bazele de date s-a constatat că autocamionul şi remorca figurează ca fiind bunuri căutate pentru confiscare, alertele au fost introduse de autoritățile din Slovenia în data de 11 mai , respectiv 12 mai 2016.

Drept urmare, autocamionul şi remorca în valoare de aproximativ 112.500 lei au fost indisponibilizate la sediul SPF Halmeu până la finalizarea cercetărilor, iar cetățeanul sârb, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.