Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Adolescentă de 16 ani depistată la volan. Noroc că a fost oprită la timp de polițiști

politistUnii posesori de autoturisme din județul Satu Mare sunt de-a dreptul iresponsabili, cedând autovehicolul pentru a fi condus, pe drumurile publice, de minori fără permis.

Astfel, ieri, la ora 15:30, patrula mixtă constituită la nivelul Secției Rurale Carei, formată dintr-un polițist și un jandarm, au oprit pentru control pe drumul de legătură dintre  localitățile Căuaș și Ady Endre, un autoturism.

Tânăra de la volan nu a putut prezenta pentru control nici un document personal. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit identitatea ei, precum și faptul că este din localitatea Ady Endre și este în vârstă de 16 ani, dar și că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Continuând verificările, s-a stabilit că autoturismul a fost încredințat cu bună știință de către fiul proprietarului mașinii, V.M., de 21 de ani, din Andrid, aflat de altfel pe scaunul din dreapta, deși avea cunoștință despre faptul că minora nu posedă permis de conducere.

 În acest context, minora este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis iar tânărul pentru încredințarea unui vehicul spre conducere unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.