Ultima actualizare: azi, 13:35

Locale

Expo Fabricat în Satu Mare, ediția a șasea, vine cu noutăți și surprize. Ce au pregătit organizatorii

fabricat in satu mareCea de-a șasea ediție a Expo Fabricat în Satu Mare, ce se va desfășura la acest sfârșit de săptămână în cadrul complexului Interex din cartierul Micro 17, aduce cu sine o serie de noutăți. Organizatorii, Camera Economică Germano-Română Satu Mare și Camera Meșteșugarilor Satu Mare, pregătesc sătmărenilor și o serie de surprize. Despre acest eveniment au vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, membrii comitetului de organizare și anume Tiberiu Markos, Iosif Holczli, Sorina Tulan și Darian Ienășoiu.

În deschiderea întâlnirii cu presa, Tiberiu Markos a făcut cunoscut și numărul firmelor expozante la acest eveniment.

”Am ajuns la ediția a șasea a evenimentului Expo Fabricat în Satu Mare, a fost un efort și vreau să-i felicit pe cei care s-au implicat în organizarea acestui eveniment și le mulțumesc celor care vor participa, precum și sponsorilor. Expoziția are loc doar cu efortul financiar al firmelor participante. Anul acesta avem 56 de forme expozante, dar trebuie să știți că suprafața expozițională este mai redusă pentru că o parte din complexul Interex este închiriat. Dar tot ce este suprafață expozițională a fost ocupată, sunt prezente cele mai importante firme din județul Satu Mare. La acest eveniment a trebuit să facem un efort deosebit pentru amenajarea sălii. Invităm sătmărenii să participe în număr cât mai mare la acest eveniment pentru că este singurul eveniment expozițional din județ. Din păcate, nu avem un spațiu adecvat. Să sperăm că în viitor autoritățile locale se vor implica pentru a avea un spațiu expozițional”, a precizat vicepreședintele Camerei Economice Germano-Române Satu Mare, Tiberiu Markoș.  

Deschiderea oficială a evenimentului Expo Fabricat în Satu Mare va avea loc vineri, 24 iunie. Urmează vizitarea standurilor, iar de la ora 14.00 va avea loc un work-shop legat de resurse umane iar seara va avea loc un cocktail. A doua zi va avea loc un concurs pentru tineri iar după-amiază va fi prezentată o paradă a modei.

Președintele Camerei Meșteșugarilor, Iosif Holczli, a precizat că-și dorește ca evenimentul să fie unul de succes.

”La această ediție, Camera Meșteșugarilor va expune într-un apendince al spațiului aferent expoziției, pe 150 de metri pătrați și avem 18 firme care expun. Avem și patru firme de consultanță. Eu sper să fie o acțiune de succes și sper ca interesul să crească mai ales din punct de vedere al întreprinzătorilor care vor veni la expoziție”, a spus Iosif Holczli.

Unul dintre expozanți va prezenta o noutate tehnică absolută pentru Europa Centrală și de Sud-Est. Este o noutate tehnică absolut de senzație, iar sătmărenii sunt invitați la Expo Fabricat în Satu Mare pentru a o vedea.

Tot în cadrul conferinței de presă de azi, reprezentantul Sam Studia, Darian Ienășoiu, a vorbit despre concursul care va fi organizat la Expo Fabricat în Satu Mare pentru cei tineri, dotat cu premii substanțiale, iar Sorina Tulan a vorbit despre prezentarea de modă care va avea loc sâmbătă după-amiază.

Întreg evenimentul Expo Fabricat în Satu Mare, ediția a șasea, se va desfășura pe o suprafață de 577 de metri pătrați în care vor expune 56 de firme sătmărene. 

PROGRAMUL INTEGRAL EXPO FABRICAT ÎN SATU MARE

Vineri, 24 iunie 2016

Ora 11,00 – Deschiderea oficială a celei de a VI-a ediții a expoziției ”Fabricat în Satu Mare”.

Tur oficial

14,00 – Workshop cu tematică de HR ”Satu Mare, încotro?” – Anvis, Zollner, Autonet, Technosam, Nova Oas, NN, Polipol, ContiTech

11,00 – 18,00 – Expoziție mașini de epocă – în parcarea Pieței Rex – 15 autoturisme

19,00 – Cină cu expozanții – Restaurant Miorița, strada Mihai Viteazu, nr. 5, Satu Mare

Sâmbătă, 25 iunie 2016

Ora 15,00 – Desfășurarea concursului ”Provocarea”, proba ”Ambasadorul”, concurs organizat de Asociația SamStudia

17,00 – Parada modei susținută de Asociația Textiliștilor Sătmăreni și designeri sătmăreni

–          Înmânarea diplomelor de participare pentru expozanți și premierea concursului ”Provocarea”

10,00 – 18,00 – PIT STOP AUTONET – verificări gratuite la sistemele de siguranță a automobilelor – în parcarea Pieței Rex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.