Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Revoltă după respingerea Lidl. Se pregătește un protest la Biserica Ortodoxă

proiect lidl1Vestea că proiectul privind construirea unui magazin Lidl pe strada Careiului din municipiul Satu Mare nu a trecut de votul consilierilor locali în ședința de joi, la influența Bisericii Ortodoxe, a stârnit reacții cât se poate de dure în rândurile sătmărenilor. Aceștia și-au exprimat revolta prin postările lor pe Facebook. S-a făcut chiar o propunere pentru organizarea unui protest pro-Lidl în fața bisericii ortodoxe.

Multe dintre aceste postări au fost foarte dure și nu pot fi reproduse aici. Dar vă invităm să urmăriți câteva dintre aceste comentarii:

Benedek Attila: ”Ar trebui sa facem o scrisoare cu nume cine vrea Lidl pe Drumul Careului. Sa protestam, sa strangem semnaturi pentru magazin, sa vada popii ca avem mai mare putere decat ei si vrem magazinul Lidl.”

Michael Fetter: ”Dar de când fac Popii legile în oraș? Bisericile ar trebuii amendate pt tulburarea liniștii publice când pun difuzoarele să urle în timpul slujbei si trebuie sa asculți de vrei de nu. Oare e corect dl primar ?”

Radu Matica: ”Biserica doreste doar parcare pentru enoriasi si voi, ca idioti, tineti cont de toate dorintele unor popi….. Nu conteaza cele cateva locuri de munca pe care le creeaza Lidl… daca biserica cere maine ceva impotriva legii, veniti cu propuneri de modificare, inclusiv a Constitutiei, ca sfintii parinti neplatitori de taxe, sa beneficieze la maxim.”

Sebi Sebastian: ”Asa ne trebuie….ca doar suntem in evul mediu unde biserica dicteaza in problemele administrative si politice a unui oras….felicitari inapoiatilor.”

Noemi Csatari: ”Oare nu tocmai acea biserica a stat cu o cruce ne-ortodoxa pe turla ei …timp de 2 ani??? Ma intreb…desteptul de preot…cumnu si-a dat seama??? (asta dupa ce a cheltuit o suma uriasa pe fabuloasa cruce poleita cu aur….). E orb? Sau tampit? Si…tocmai unul ca asta decide ce sa faca altii? Cretinismul invinge din nou…. incredibil…. Consilierii sunt atat de incuiati la cap?? Nu pot sa cred”

Pop Sebi: ”Nu ziceam nimic dc vroiau sa construiasca o discoteca sau un strand, dar cu ce deranjeaza un magazin o biserica? Vor sa obtina ceva bani de la Lidl e clar! Consilierii ar trebui sa gaseasca alt loc si sa le dea voie sa contruiasca pt ca si pe malul acesta este nevoie de un Lidl! Cum trec alegerile consilierii uita ca ar trebuie sa faca totul in interesul oamenilor nu a bisericilor! Oricum, tineretul nu prea mai voteaza cum zice popa asa ca nu inteleg frica consilierilor!!!!”

Liliana Berinde: ”Vrem locuri de munca NU biserici!!!!!Sunt prea multe biserici intr-un oras mic. Orasul este al tuturor nu numai al preotilor….DECI vrem magazin LIDL.”

Așa cum am mai spus, acestea sunt doar o mică parte dintre comentariile sătmărenilor. Sunt foarte multe, dar sunt mult mai dure. Sătmărenii nu-și pot explica cum a ajuns ca o biserică să decidă ce se construiește și ce nu în orașul Satu Mare, lucru care se întâmpla doar în Evul Mediu.

399 comentarii

  1. X Răspunde

    Trebuie facut ceva! Asa nu se poate…niste popi care nu platesc taxe si impozite sa ia masuri impotriva cetatenilor impreuna cu grupul comunisto pesedista!

    • Adi Răspunde

      Este o înțelegere intre UDMR și opoziție pt al proteja pe BURTA ATI cu C. B.A. asa se discuta dar nu dădea bine dacă primarul respingea înțelegerea.

      • gheza Răspunde

        Esti prost….UDMR-ul a votat pro-Lidl….iar PSD-ul nu a votat si asa nu era atata voturi cat trebuia…..

        • androne Răspunde

          UDMR a blocat fraiere un proiect de 40 mi-l de euro proiectul NEPY, prostule nu tot ce se vede este și realitate.

      • satmarean Răspunde

        dar de ce nu se face magazinul Lidl în altă parte a orașului???? este singurul loc din acest oraș??? sau se urmărește cu acest scandal atacarea bisericii ortodoxe???

        • oli Răspunde

          Asa cred si eu, se intinde coarda sa se vada daca se rupe. Primarul nu trebuia sa vina cu aceasta propunere, nu trebuia sa faca dezbinarea satmarenilor, trebuia sa incurajeze discutiile intre Lidle si biserica, cum a facut si Coica pentru a se gasi o solutie.

          Sunt probleme sensibile cele legate de religie, acest lucru este valabil pentru orice confesiune. Iar daca oamenii sesizeaza ca primarul maghiar face probleme bisericii ortodoxe, ei ce sa inteleaga ?!!

          “Cine seamana vant culege furtuna”

        • satmareanca Răspunde

          Biserica ar trebui sa-si vada de treburile ei, nu sa blocheze construirea unui magazin de care au nevoie satmarenii si care ar oferi niste locuri de munca!

  2. Fara Cap Răspunde

    Revolta?! Direct Revolutie. Scoateti armele si impuscativa. Numai in Siria si Turcia sa fie razboaie civile?
    La lupta ostenii mei!!

    • x Răspunde

      la lupta cu cine? sau cu ce? nu ai cu cine sa iesi in strada! toti vorbesc si sunt revoltati si cam atat. cand vine vorba de proteste….toti se ascund! si nu e nevoie de violenta! se poate si prin argumente, pasnic, civilizat.

      • Fara Cap Răspunde

        Biserica ca Biserica dar cu circulatia cum ramane?!

        Bagam si aici un sens girator ca si la FRAIERMAN unde sunt 3 sensuri giratoare in mai putin de un kilometru?!

        A NU! Mai bine baga un semafor peste cel existent pentru cei care intra si ies din PIZDL.

        Perfect. Job done

  3. scorpia Răspunde

    Oare edilii nostri vad in ce stadiu a ajuns acest oras daca il mai pot numi oras.Rusine sa le fie la toti deoarece de fiecare data pun piedici in dezvoltarea acestui oras.Suntem frumosi ca am ajuns sa ne conduca Socolan!!!!! Mergeti satmareni si umpletii buzunarele sa poata rade bine de voi dupa atunci cand isi construieste casa ……pe banii vostri!!!!

    • Djungo Răspunde

      Dar cand udmr s-a impotrivit construirii unui mc donald’s unde erati? Atunci cine va conducea? Nu s-a revoltat nimeni in asemenea hal

  4. Ion Răspunde

    Nu se pregateste nici o revolta! Lidl sa respecte urbanistica orasului si sa tina cont ca va functiona langa un locas de cult. Nu cred ca e locul aici pentru dispute ideologice. Lidl e un lant de magazine care vrea sa castige cat mai mult din Romania. Nu ne face nici un favor ca vrea sa vina aici. Daca nu vin ei, vin altii, cata frunza si iarba. Sa vedem daca o sa respecte si legea care le cere sa vanda produse de productie romanesasca in procent de 50%. Pot usor sa isi aseze magazinul astfel incat sa nu fie deranjata activitatea bisericii.

    • x Răspunde

      si bodega aia infecta din fata bisericii nu e deranjant?

      • Ion Răspunde

        intrebati de primarie de ce functioneaza astfel de bodegi in oras. Eu va pot arata “bombe” care functioneaza in cartiere aglomerate, la parterul blocurilor de locuinte si deranjeaza cate o strada intreaga. probabil ca si dv cunoasteti destule cazuri. asta e primaria noastra…

    • Norick Răspunde

      Poate tie-ti indeplineste satisfactia de cumparaturi la magazinele Unicarm , dar la Lidl totusi gasesti multe produse la preturi mult mai bune, nemaivorbind de calitate.Evident , ca aceste magazine vin in oras (sau Romania- cum vrei) pentru profit si nu pentru ochii nostri. Dar asta nu este ceva nou sub cer , se numeste marketing,sau logistica sau management, sau cum vrea muschii tai.
      Gresesti ,cand spui : “Nu ne face nici un favor ca vrea sa vina aici” Tie-ti tot una cati bani platesti la casa si cate produse pui in cos ??? Cat despre produsele romanesti: no comment… 🙂 😛

      • Norick Răspunde

        P.S. scuze , intre timp mi-am adus aminte de vinurile romanesti , care sunt chiar bune si de calitate. Este o exceptie… 😀

    • Märie Răspunde

      Ma Ioane, da tare primitiv gandesti mai omule. Si pe deasupra mai vorbesti si in numele nostru.Auzi ma? Adica Lidl nu ne face nicio favoare,zici tu. Poate tie nu iti face. Dupa cum vad cam multa lume se perinda prin “cooperativele” astea “spurcate” capitaliste. Da tu dai si dai: Batman,Batman.Da ce sa-i faci? Tu n-ai decat sa mergi la biserica si sa-ti platesti cotizatia,poate poate ti-a mai pune Bunul Dumnezeu ceva in tartacuta. Noi aia care vrem (tu nu,Doamne fereste sa intri ca o sa te spurci)ne-om duce la Lidl,la Kaufland la Penny si la alte asemenea locuri deocheate si ne-om cumpara exact ce marfa om vrea. Ca tu nu poti sa ma obligi sa iau marfa romaneasca daca nu vreau. Sau poate ai si tu vre-o doi cartofi si patru poprici prin gradina si ti-e naduf ca nu poti sa le vinzi la Lidl. Poate daca va adunati tot satu,toata comuna, toata tara si tot nu puteti sa asigurati 50% + o porodica la toate supermarketurile de pe la noi. Da ma rog, vorbim vorbe ca suntem patrioti cu gura. Ti-as mai spune multe si ti-as da multe exemple de cum se face in alte tari da mi-e ca-mi racesc gura de pomana, ca pe tine bag sama, nu te duc coarnele.
      PS
      Da cum trebuie sa fie asezat magazinul astfel incat sa nu deranjeze activitatea bisericii? Sau cum deranjeaza activitatea bisericii?

  5. x Răspunde

    citisem zilele trecute ca biserica e revoltata ca in magazin se vor vinde bauturi alcoolice…..si legea spune ca nu ai voie pe o raza de 200-300 de metrii sa vinzi asa ceva. pai peste drum sunt baruri si un magazin care vinde aceste produse. sper sa cada crucea aia suflata cu aur direct in capul popilor spurcati si jegosi!

    • roman Răspunde

      pai asa este. vinul rosu din cascarabeta din fata bisericii este fara alcool.
      bai ce pretentii aveti. canda va zice popa in biserica pe cine sa votati nu spuneti nimic. problema este ca si ungurul bulan nu a spus nimic=manareala

  6. Edita Gabriela Orosz Răspunde

    Doamne, in sfarsit s-a produs o minune! Se trezesc si concetatenii mei din amorteala, au atitudine …Sper sa facem ceva, nu este normal sa stam pasivi la toate aberatiile, trebuie sa protestam! Sunt lucruri pe care putem sa le schimbam impreuna!

  7. Esmy Ana Esmy Răspunde

    Sa si ridice gard biserica daca nu le convine,dar sa lase oamenii sa traiasca.

  8. Esmy Ana Esmy Răspunde

    Sa si ridice gard biserica daca nu le convine,dar sa lase oamenii sa traiasca.

  9. picio Răspunde

    hmmm foarte tare

  10. Romanul nu generatia facebook. Răspunde

    aceest coment este doar pt.doamna!Noemi Csatari:
    Stimata doaman dupa nume imi dau seama ca nu aveti voie sa comentatii despre biserica si despre institutiile aceestei tari.deocamdta imigrantii nu au drept de comantat.Dumneavoastra ori e gresit numele ori inseaman ca nu faceti parte din roamania!nu ati dat un leu pt.aceea cruce,nici nu vi sa cerut,biserica ati vazuto la pasti la craciun si probabil cand da necazu in dumneavoastra si cam atat.nu puteti vb de cruce ortodoxa sau neortodoxa sau p..a mea ca tuh nai scoala nai invata istorie nai invata cultura bizantina daca am sta la o cafea poate mias da seama ca nici limba roamn nu o vb perfect1.asa ca daca nu puteti face nimic mai bun decat sa comentati lucrui de care habar nu aveti dar mai mult nu ati contribuit va rog sa nu contribuiti nici la comentarii deeee ccaaacat.

    • Norick Răspunde

      :-)))) mersi de acest raspuns civilizat,ordonat,politicos si nu in ultimul rand fara greseli elementare. 🙂
      Mi-ai facut ziua mai fericita , iti multumesc. 😉
      Dar nu uita si tu esti un “imigrant” fugarit din codru’asadar fara drept de “comantat”… 😀 😀 😛

    • G Răspunde

      Nu se putea saca nu aparea sa comenteze si romanul nationalist, semidoct si agramat…de pus la colectie :)))))

  11. Unu Răspunde

    Oameni buni nu va infierbantati inutil.
    1) in primul rand articolul de pe acest site este prezinta sumar pozitiile partilor(constructor , biserica, partide politice). Daca veti citi stirile despre acest subiect de pe alte ziare(site-uri) veti constata ca lucrurile sunt putin nuantate.
    2) Din ceea redau alte publicatii principala problema nu este nici pozitionarea, nici imposibilitatea schimbarii proiectului ci sunt BANII, nu banii ceruti de biserica cum se vehiculeaza (fara nici cel mai mic fundament de catre unii postaci) ci banii in plus pe care ar trebui sa-i investeasca dezvoltatorul(nu ni se spune exact despre ce suma e vorba).
    3)Profiturile realizate in Romania de Lidl si de celelalte magazine de acest gen sunt imense(preturile practicate sunt uneori mult mai mari decat in alte tari, iar cei care frecventeaza genul acesta de magazine si in exterior pot confirma acest lucru)
    4) Nu va speriati nu pleaca nimeni de la “butoiul cu miere”, mai ales cand au investit deja masiv( achizitia terenului, proiect avize etc).
    5)Si la o adica chiar daca ar pleca, exista multe alte alternative, iar micii comercianti(romani sau maghiari ori poate psd-isti, udmr-isti, liberali ori ald-isti) din zona, poate ar avea o sansa de supravietuire
    6) Pe scurt, nu vreau sa iau apararea bisericii ori a psd-ului+ alde, dar daca toata problema se pune doar “LA O SUMA DE BANI OARECARE” pe care dezvoltatorul ar trebui sa o cedeze din profitul imens pe care il realizeaza de pe spinarea tuturor romanilor chiar si a celor patrioti si mari antiortodoxi, atunci chiar cred ca din respect fata de credinciosii acestui cult, magazinul ar putea sa se pozitioneze decent si nu cu “CURUL” asa cum vrea sa o faca prin economisirea unei anume sume de bani.

    • altul Răspunde

      Parinte “unu ” va la sa domana preoteasa la laptop???

      Va fi Lidl acolo si va vinde lumanari ieftine …

      In magazin nu se vor vinde sutane … stati linistit.

      Din pacate pt dvs nu se va face un super mall unde doamna dvs sa aiba magazin fara chirie … right ???

      si iaca asa demontam capitalismul Bancii Ortodoxe Romane de Satu Mare…

  12. Eliza Muntean Răspunde

    Nu cred ca e cazul protopopiatului sa decida… ca doar nu este preconizat sa se construiasca pe terenul bisericii.Pentru ce este nevoie acordsul bisericii ? In Micro 17 exact langa Biserica Bunavestire ani de zile a fost Interexul….apoi era dat inclusiv pt Concursurile canine din oras si nu s-a facut atata zarva chiar daca biserica.Recent este supermarketul Profi ce asa tragedie ??? de ce nu se poate …avem nevoie ca nu toata lumea isi permite masini la scara sa mearga la cumparaturi pana in Decebal…sau la Aeroport.

  13. Eliza Muntean Răspunde

    Nu cred ca e cazul protopopiatului sa decida… ca doar nu este preconizat sa se construiasca pe terenul bisericii.Pentru ce este nevoie acordsul bisericii ? In Micro 17 exact langa Biserica Bunavestire ani de zile a fost Interexul….apoi era dat inclusiv pt Concursurile canine din oras si nu s-a facut atata zarva chiar daca biserica.Recent este supermarketul Profi ce asa tragedie ??? de ce nu se poate …avem nevoie ca nu toata lumea isi permite masini la scara sa mearga la cumparaturi pana in Decebal…sau la Aeroport.

  14. Pall Inka Răspunde

    Penny construieste un nou magazin intre Unio si Luk Oil la 300 de metri de Billa,care este la 400 de metri de Kaufland care ar fi la 300 de metri de noul Lidl care ar fi la 1 km de Auchan plus un Profi in fostul magazin Interex !!Pai mai fratilor!!Avem 5 magazine mari pe km patrat!!De ce naiba nu aleg si alta zona??Acolo ne doream un mall,o sala polivalenta si un bazin olimpic.Acum ne vom alege doar cu un Lidl iar restul terenului parcare???? P.S.-Pe Lucian Blaga exista o structura de magazin a celor de la Carrefour.De ce nu o cumpara Lidl pana nu ajunge o ruina aceasta constructie?Tiganii deja incep sa distruga structura incercand sa fure fier vechi!!Stupid people !…

    • Norick Răspunde

      Intre Unio si Luk Oil ??? Eu nu am probleme de imaginatie, dar asta deja ma depaseste… 🙂 😛
      In rest asa se pare ,ca esti paralel cu vanzari/cumparari/comercianti/marketing/piata/dezvoltare etc.etc.
      Bine ,ca nu le obligi celor de la Lidl sa angajeze cateva babe si sa le vinde produsele la piata Somes si/sau piata de vechituri… 🙂 😛

      • matroz Răspunde

        @norik:nu te credeam atat de implicat in starea de veghe a orasului tau iubit.Noi ceilalti ajunsi cu pluta pe aici,trebuie sa-ti cerem voie sa ne spunem parerea.Se pare ca la imaginatie o fi vreo problemuta-chiar se lucreaza la ceva acolo,dar distibuitorii de marfa en detail nu o vad.
        Eu cred ca nu impotriva marketului are cineva ceva impotriva ci a respectului pe care trebuie sa-l aratam, ca ne place sau nu unui locas de cult.Eu iti mai reamintesc odata si te rog tine minte:discutia cu amplasare statuii lui Ham J cu curul la satmareni,amplasarea statuii limbii romane etc.
        Eu mai ama argumente pentru tratarea serioasa a pozitiei bisericii-nici eu nu cred ca e cea mai fericita-dar isi apara punctul de vedere.
        Asa ar trebui se faca si primarul ales de catre cetateni si nu numit de catre Lidl.Deja e mult scris,tu ai o treaba cu mamaliga si satele de sub codru-mai nou cu studiile de marketing etc.Succes in ziua asta calda…

        • Norick Răspunde

          @matroz: scuze de raspunsul intarziat,dar am in spatele meu un weekend fara telefon si internet in mijlocul naturii (pot recomanda si tie). Cateodata nu te inteleg , pari sa fi atacator la persoana mea , nu stiu ca jignesti, sau numai glumesti. Oricum eu sunt glumet , asadar din partea asta citesc comenturile tale. Interesant mai este, ca te legi numai la ce te doare pe Tine (sufletesc)si treci cu usurinta la “problemele” altora.
          Inca o data rectific , n-am treaba nici cu mamaliga , nici cu tara/oras – doar raspund la provocari.
          Cat despre statui si biesrici, crede ma nu ma intereseaza – eu personal nu as risipi bani pentru/in ele… 🙂 😛
          In rest numai bine , vara si concediu placut ! 😉

      • Pall Inka Răspunde

        Probabil tu scrii de la tine din vagauna din dobra sau lelei !!Pai du-te sa vezi constructia noului magazin Penny dintre UNIO si Luk Oil apoi sa vii sa vorbesti despre imaginatie !Pengetős papagáj !!

        • Norick Răspunde

          @Pall Inka :Accept scuza ta , ca esti femeie si dai sfaturi si la lucruri la care nu te pricepi.
          Spor la gatit , cu speranta sa nu dai si acolo in bara… 🙂 😛
          H.P. 😀

    • Fara Cap Răspunde

      De ce a deschis FRAIERMAN magazin langa PULIKTER? Pentru ca atata ii duce mintea. PUNCT

  15. sanchi Răspunde

    Bagati la matz ca atata stiti..ganditi cu burdihanu ca creier pauza…hai cu chimicalele si supermarketurile sa bagatzi la matz pana vomitati

  16. Filip Filip Dan Răspunde

    Eu as propune conduceriANAF ,sa meargă si la biserici ! Care nu eliberează chitanța la ce pui in pers! Bine ca la omul care plăteste taxe si se chinuie sa supraviețuiască ,este taxat! Dc?

  17. Robi Robert Răspunde

    Lidl trebuie construit ,ajutand la toate demersurile pentru a duce la bun sfarsit investitia,oamenii orasului vad ca va trebui sa se faca auziti..sa vada biserica cine sunt cetatenii Satmarului…!!

  18. Edita Gabriela Orosz Răspunde

    Preotii au masini, asa ca de plede nu le pasa!

  19. Varga Gabor Răspunde

    fara suparare pe ei nu-i intereseaza enoriasii de multi ani tineau slujbe la difuzoare nu-i interesa de parcare,circulatie si de aspect,aspect ce ne intereseaza si pe noi care nu suntem ortodocsi,i-am inteles ca construiesc incontinuu dar intrebarea mea e de ce trebuia facuta crucea aia scumpa fara sa tunda boschetii,abia dupa acoperisul,fara sa faca o parcare? eu ma mir de oamenii din a caror bani isi bat joc!!

  20. Ozsvath Ilona Răspunde

    popa socolan a scos painea din gura a cel putin 50 de angajati LIDL..

  21. Ozsvath Ilona Răspunde

    popa socolan a scos painea din gura a cel putin 50 de angajati LIDL..

  22. adi Răspunde

    E mult mai frumos cum arata acum langa biserica: buruienile sunt mai mari decat fericitul parintele!!!!

  23. Corina Stanciu Răspunde

    Auzi, da' vreun enorias de la biserica asta s-a băgat vreodată in treburile bisericii tale? Dacă nu, vezi-ti de treabă! Enoriașii nu sunt de acord nici ei cu modul de amplasare a magazinului!

  24. Endre Szilagyi Răspunde

    Preoti mersi bine traiesc pe spatela nostru si inca mai si baga nasu unde nu fierbe oala lor de acea merge tara asa cum merge preoti cu politica nu cu slujba lor medici cu politica si de acea schimba grupa sanguina si se da alt sange decat ar trebui si mori din cauza ca ne bagam unde nutrebuie. Gind ajungem acolo ca fiecare sa faca treaba si meseria lui cu cinste sa nusi baga nasu unde nu trebe .Domni Preoti nu gindit daca Lidl se retrage oameni care ar lucra ramane fara loc me munca si din ce platesc contributia de biserica sau pe Domni Preoti nul intereseaza numai sa plateasca altfel nici nu te morminteaza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  25. Marius Răspunde

    Pe mine ca cetatean mai tare ma deranjeaza buruienile de 2 metri care cresc pe terenul de langa Biserica, nu ca nu stiu cum e situat Lidl. Si ma mai deranjeaza groapa aia de la celalalt cap al podului Golescu, unde tot o Biserica Ortodoxa trebuia sa se construiasca de vreo 10 ani, insa avem o groapa mare si o bisericuta improvizata langa peretele podului. Mda, ce sa zic, ca ultimii oameni…si inca ei mai au pretentia sa comenteze ca nu stiu cum e cu spatele Lidl? Pai la ce magazin fain ar face ei, si spatele ar fi mai fain decat ce baraci de biserici fac ei. Si sa nu uitam ca in zona mai exista o cladire si acuma ce a fost crasma lui Govor, e aproape de semafor, si ghiciti ce, e cu spatele!! Dar aia nu i-a deranjat….

  26. Varga Gabor Răspunde

    Corina Stanciu Problema e foarte mare cand un enorias sau ,,,se baga in problemele unei comunitati,nu conteaza religia lor,dar tu sau altii nu vedeti cva stagnam,chiar nu facem nimic?

  27. Varga Gabor Răspunde

    50? la mai multi+

  28. Varga Gabor Răspunde

    50? la mai multi+

  29. Vasile Grad Răspunde

    Reprezentantii bisericii sunt dusmanii populatiei din cartierele micro 14 si 16.

  30. Mihai Claudiu Hiri Răspunde

    Cred ca ar trebui pus pe balanța ce e mai important, locuri de munca sau părerea unor fanatici ….. PROTEST !!!!

  31. Daniel Barbus Răspunde

    daca era de ridicat o biserica, chiar in mijlocul strandului, cred ca consilierii desfiintau strandul numai ca sfinteniilor lor sa isi faca hatarul….

  32. Callin Dragos Răspunde

    Biserica din Carpați 2 este înconjurată de magazine si ce-l puțin 5 baruri ,acolo este permis așa ceva?

  33. Dani Oros Răspunde

    Probabil,Socolan incearca si el sa negocieze ceva….Lidl va trebui sa vanda si niste lumanari,daca vrea aprobare!!!!!Prietenii stiu de ce….

  34. Marius Răspunde

    Socolan si cu ginerele Gorgan ei se impotrivesc la toate..daca vrei sa iti ingropi mortul intr-un cimitir privat, ei nu fac slujba numai daca faci mormant la ei, ca si-au facut spre Satmarel…niste bisnitari…

  35. Marius Sabo Răspunde

    PROTEST CONTRA BISERICA VREM LDL SI LOCURI DE MUNCA SA NU TREBUIASCA SA MERGEM IN ALTA TARA SA LUCRAM VREM PROTES PROTEST

  36. Marius Sabo Răspunde

    PROTEST CONTRA BISERICA VREM LDL SI LOCURI DE MUNCA SA NU TREBUIASCA SA MERGEM IN ALTA TARA SA LUCRAM VREM PROTES PROTEST

  37. Adrian Pop Răspunde

    90% comentarii de la cei cu sz in nume, dar cand biserica catolica a inchis un spital si o gramada de scoli a protestat cineva? Atacati ortodoxia ca doar numai asa putem ataca identitatea spirituala a poporului roman, sa ne poata conduce toti, inclusiv astia cu comentarii multe (Hu)nii

  38. Marius Sabo Răspunde

    DACA POPII NU LASA SA SE CONSTUIASCA SA PLATEASCA TAXA PE TOT TERENU NU SA IA MASINI DE LUX SI CONCEDII EXOTICE

  39. gogu Răspunde

    Da pentru Mall-ul NEPI de ce nu vati revoltat, ca sa opus UDMR-ul, sa poata Bud sa deschida marele mall de caca.

  40. gogu Răspunde

    Si protest pentru ce? Trebuie al treilea pod, Mall-ul NEPI, de terminat parcarea in Micro 17 unde sau demolat garajele, ca linga dig sunt buruieni de 2 metri, si multe altele.
    Si peste 4 ani cind vin alegerile vor promite din nou orice si noi vom vota din nou si o vom lua de la inceput tota mascarada asta, asta merge de 20 de ani cel putin. Asa ca din pacate nu suntem un popor cu coloana vertebrala, asta e.

  41. Brezeanu Loredana Răspunde

    Nu se poate asa ceva ca peste tot sasi bage nasu biserica ei ar trebui sasi vada de slujbe daca tot o asa o sa mearga judetul asta nu se va dezvolta niciodata trebuie sa se gaseasca o solutie ptr toata lumea

  42. Sonia Pop Răspunde

    ce consilieri de kk

  43. FRATELE MAI MARE Răspunde

    DRAGI SATMARENI!

    O PASARICA SPUNE CA GRUPUL SCWHARTZ VA INCHIDE TOATE MAGAZINELE DIN SATU MARE ( KAUFLAND SI LIDL)

    ASTA NU E O GLUMA!!!

    gluma este urmatoarea : ginerica face inmormatari gratuite pentru toti cei care demonstreaza ca au facut cumparaturi la Lidl sau Kaufland in alte localitati ….

    am si eu o curiozitate … cand am fost nas a trebuit sa platesc 1000 de lei lui socolan (fiind doua perechi) FARA CHITANTA … cei care ati avut de nasit , botezat, cununat inmormantat cat ati plati ???

    Puteti posta fara date de contact … doar suma si data … de restul se ocupa DNA…

  44. Ferenc Téglás Răspunde

    Un mare vinovat in problema asta, es fostul primar. Regele promisiunilor Dr. Coica. Cine stie ce-a promis popilor la ultima sedinta. Investorul Lidl a cumparat legal acesta bucata de pamint, asa ca are dreptul sa construiasca magazinul Lidl. Defapt un magazin de care, sa fim sincer au nevoie locuitorii cartierelor Micro 14,15 si 16. Toti ceilalti din zona asta. Si cui nui place sa faca ca Ceausescu pe vremurilor lui. A pus biserica pe roti si lau impins mai incolo unde nu statea in fata ochilor sai. Aici ari fi mai bine sa ipinga pina la Noroien in mijlocul paduri unde nu va avea nici un vecin.

  45. mirela Răspunde

    PROTEST!DAR PROTEST TREBUIA SI CAND KERESKENI SI UDMR-UL S-AU OPUS LA MALL-UL NEPI!!! AVETI MEMORIE SCURTA? 🙂

  46. Cipri Florin Răspunde

    Mai eu unu bag ceva in lidl.vreti magazin sa se faca unu cu produse majoritatea de la noi.lidl la germani in masa sa mearga 🙂

  47. Cipri Florin Răspunde

    Mai eu unu bag ceva in lidl.vreti magazin sa se faca unu cu produse majoritatea de la noi.lidl la germani in masa sa mearga 🙂

  48. Robert Răspunde

    Bună ziua, de toate aș putea fi “acuzat” sau bănuit doar de aceea că aș fi ortodox sau că aș avea simpatii ortodoxe nu, tocmai de aceea doresc să-mi exprim și eu opinia de cetățean (catolic)al acestui oraș: magazinul Lidl s-ar potrivi în acea locație ca nuca în perete! Nu că acea biserică uriașă ar arăta grozav de bine, dimpotrivă, dar dacă e deja acolo să nu se continue cu pocirea peisajului urbei! Acolo s-ar potrivi un parc iar pentru Lidl, de care este intr-adevăr nevoie,ar trebui găsită o altă locație in acea zonă!

  49. romy Răspunde

    Pare de necrezut ce face biserica, rusine

  50. Elvira Godja Răspunde

    Daca problema este pozitionarea magazinului atunci de ce magazinul bisericesc din fata bisericii este pozitionat exact cu spatele spre biserica

  51. Augusta Sim Răspunde

    Corina Stanciu, vorbeste in numele tau, nu si al altor enoriasi! Dar, acei enoriasi despre care vorbesti tu, sunt de acord ca magazinul bisericii sa stea cu dosul spre biserica?

  52. Augusta Sim Răspunde

    Corina Stanciu, vorbeste in numele tau, nu si al altor enoriasi! Dar, acei enoriasi despre care vorbesti tu, sunt de acord ca magazinul bisericii sa stea cu dosul spre biserica?

  53. Augusta Sim Răspunde

    Pai, se pare ca Bud si popa Socolan conduc Satmarul!
    Am auzit ca nici Mega Mall-ul de pe Drumul cCreiului nu se mai construieste! La ce ne trebuie noua un Mega Mall cand avem mall-ul lui Bud?

  54. Augusta Sim Răspunde

    Pai, se pare ca Bud si popa Socolan conduc Satmarul!
    Am auzit ca nici Mega Mall-ul de pe Drumul cCreiului nu se mai construieste! La ce ne trebuie noua un Mega Mall cand avem mall-ul lui Bud?

  55. Breban Ionut Florin Răspunde

    Doresc sa particip și eu la acest protest.nu este normal ca popii sa aiba așa mare înfluîntârziere asupra sătmărenilor și mai ales negativa. Ei ar trebui sa fie buni cu oamenii nu sa le facă rău. Pana la urma pe cine slujesc? PE CEL DE SUS SAU PE SATANA? ?? curios

  56. Breban Ionut Florin Răspunde

    Doresc sa particip și eu la acest protest.nu este normal ca popii sa aiba așa mare înfluîntârziere asupra sătmărenilor și mai ales negativa. Ei ar trebui sa fie buni cu oamenii nu sa le facă rău. Pana la urma pe cine slujesc? PE CEL DE SUS SAU PE SATANA? ?? curios

  57. dan Răspunde

    Bag pla in toti bozgori :)))

  58. Ramona Pop Răspunde

    "Nu vrem LIDL, vrem biserici si baruri. Asa trebe in orasul Satu Mare, sa nu se dezvolte nimic. Mergem la biserica, ne sfintim si la bar ne cuminicam." Numai asa putem avea jungla si groapa de gunoi in mijlocul orasului.

  59. Ramona Pop Răspunde

    Noi vrem LIDL pe drumul Careiului.

  60. Vasile Răspunde

    Ca intotdeauna!Oalele sfinte decid!Cand vad numerele de inmatriculare BOR(Borâtii) imi vine sa vomit!

  61. mama Răspunde

    Oare faptul că locuim în ,,SATU,, Mare îi face pe unii să aibă o gândire inapoiată. Cred că sunt destui ,,români,, consilieri care și-ar vinde-o și pe mama lor pentru un pumn de galbenu. După poziția (capră) pe care o are domnul consilier UDMR Ressler(care mințea spunînd că nu a participat la funcția de primar și s-a retras în favoarea actualului primar) și alți consilieri, ar putea fi reprezentanții lidl. De ce nu merge lidl intr-o zonă (defavorizată) unde nu este nici un magazin? De ce nu vrea lidl să adapteze așezarea magazinului după sugestiile unor oameni învățați(arhitecti,preoți). De ce cred cei de la lidl că suntem sclavii lor,ușor de manevrat(după comentariile unora,foarte ușor)? Siguranța lor stă în ,,arginți,, mulți pe care îi au și i-au învestit în apărătorii lor(primar,consilieri,miticii din presă)? Consilierii UDMR și PNL reușesc, din nou, să-i învrăjbească pe români, popor român care a supraviețuit și datorită credinței în DUMNEZEU. Sper ca BUNUL DUMNEZEU să îi ajute la decizia care v-a trebui luată peste o lună, iar dacă nu, să îi ajute instituțiile statului.

  62. Eliza Muntean Răspunde

    Corina Stanciu vorbeste in numele tau…de ce in Micro 17 nu sa pus problema ? Ce legatura are biserica cu un spatiu comercial….util cetatenilor ?

  63. Varga Gabor Răspunde

    Da,si Interexul nu vindea bauturi alcoolice?nu era problema?dealtfel amindoua sunt niste santiere cu boscheti in jur,se e asa frumos?mai ales ca enoriasii stau afara?popii vorbesc de parca ar fi o constructie terminata dar eu cred ca pe cand terminau LIDL pleca.

  64. Eliza Muntean Răspunde

    Corina Stanciu Atunci lasam doar balarii sa creasca in jurul bisericilor…facem in asa fel incat sa arate ca in jungla. Ca doar cine merge la biserica nu are nici o legatura cu cel cel ce isi face cumparaturile.Ce sa zic…hai sa nu o mai luam cu sovinism…ca doar nu este numai pentru o singura religie util.

  65. Varga Gabor Răspunde

    Nu prea inteleg despre ce e vorba concret desi nu sint cu sz!Nu ataca nimeni Ortodoxia ci mentalitatea conducatorilor unor culte oricare ar fi ele.

  66. Varga Gabor Răspunde

    Corina Stanciu Tu nu prea vrei sa intelegi problema nu e vorba de enoriasi si biserici e vorba de niste popi care cred ca se poate manipula orice, de fapt pe undeva se poate numi santaj si nu e corect ca popii sa vorbeasca in numele enoriasilor,cati enoriasi nu sunt de acord? cati locuitori din cartierele alea sunt enoriasi ai bisericii in pricina?hai sa ne gandim matematic,caci daca e vorba de ortodocsi toata lumea sare in sus ca Romani ,pai si Romanii sunt de mai multe religii,aia care nu-s ortodocsi sa taca din gura?

  67. Catalina Onu Răspunde

    Nu le mai ajunge,si de pe mort si de pe viu..Intermediari ai credintei,majoritatea fara chemare sau har..Menirea lor e in slujba oamenilor ,si-au uitat-o daca au stiut-o vreodata..umbra pamantului degeaba..

  68. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  69. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  70. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  71. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  72. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  73. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  74. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  75. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  76. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  77. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  78. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  79. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  80. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  81. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  82. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  83. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  84. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  85. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  86. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  87. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  88. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  89. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  90. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  91. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  92. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  93. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  94. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  95. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  96. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  97. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  98. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  99. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  100. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  101. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  102. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  103. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  104. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  105. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  106. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  107. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  108. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  109. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  110. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  111. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  112. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  113. Augusta Sim Răspunde

    Masini pe care, din cate am observat eu trecand pe langa biserica, chiar ei si le parcheaza cu spatele la ea. Insa, atunci cand vine vorba de ei totul e permis, cum au permis ca si magazinul lor stea tot cu dosul la biserica! Numai Lidl-ul trebuie sa stea cu fata spre biserica! Iar "dragii" nostri consilieri locali, ca niste adevarati crestini, atunci cand au votat, nu s-au gandit decat la ce zice popa, nu si la ce face el!

  114. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  115. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  116. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  117. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  118. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  119. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  120. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  121. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  122. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  123. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  124. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  125. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  126. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  127. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  128. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  129. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  130. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  131. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  132. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  133. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  134. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  135. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  136. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  137. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  138. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  139. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  140. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  141. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  142. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  143. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  144. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  145. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  146. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  147. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  148. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  149. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  150. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  151. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  152. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  153. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  154. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  155. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  156. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  157. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  158. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  159. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  160. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  161. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  162. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  163. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  164. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  165. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  166. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  167. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  168. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  169. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  170. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  171. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  172. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  173. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  174. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  175. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  176. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  177. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  178. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  179. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  180. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  181. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  182. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  183. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  184. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  185. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  186. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  187. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  188. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  189. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  190. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  191. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  192. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  193. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  194. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  195. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  196. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  197. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  198. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  199. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  200. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  201. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  202. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  203. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  204. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  205. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  206. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  207. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  208. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  209. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  210. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  211. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  212. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  213. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  214. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  215. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  216. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  217. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  218. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  219. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  220. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  221. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  222. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  223. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  224. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  225. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  226. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  227. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  228. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  229. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  230. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  231. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  232. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  233. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  234. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  235. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  236. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  237. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  238. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  239. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  240. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  241. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  242. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  243. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  244. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  245. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  246. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  247. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  248. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  249. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  250. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  251. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  252. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  253. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  254. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  255. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  256. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  257. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  258. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  259. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  260. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  261. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  262. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  263. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  264. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  265. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  266. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  267. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  268. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  269. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  270. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  271. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  272. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  273. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  274. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  275. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  276. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  277. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  278. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  279. Augusta Sim Răspunde

    pai, la cate biserici au rasarit in Satmar de la revolutie incoace, nu m-ar mira ca azi-maine sa construiasca una si in mijlocul padurii Noroieni!

  280. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  281. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  282. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  283. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  284. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  285. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  286. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  287. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  288. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  289. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  290. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  291. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  292. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  293. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  294. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  295. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  296. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  297. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  298. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  299. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  300. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  301. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  302. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  303. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  304. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  305. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  306. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  307. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  308. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  309. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  310. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  311. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  312. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  313. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  314. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  315. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  316. Ferenc Téglás Răspunde

    Si prezervative pentru domnul socolan!

  317. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  318. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  319. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  320. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  321. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  322. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  323. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  324. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  325. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  326. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  327. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  328. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  329. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  330. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  331. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  332. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  333. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  334. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  335. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  336. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  337. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  338. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  339. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  340. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  341. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  342. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  343. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  344. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  345. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  346. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  347. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  348. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  349. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  350. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  351. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  352. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  353. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  354. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  355. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  356. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  357. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  358. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  359. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  360. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  361. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

  362. Pavel Rodica Răspunde

    Chiar credeti ca prin construirea unui supermarket fie el Lidl, sau sub alt nume la o distanta de 200 m de un alt supermarket (Kaufland) si la o distanta de aproximativ 1500m de un alt supermarket (Auchan), se dezvolta orasul nostru?! Cate locuri de munca poate sa asigure acest supermarket? 100 ? 150 ? cred ca exagerez cu bunavointa. Orasul nostru are nevoie de societati in care sa se faca productie, care sa produca bani. Sa produca! .Nu locuri unde sa cheltuiesti bani. Societati care sa asigure cel putin 500 , 1000 de locuri de munca. Copiii nosti pleaca la studii in orasele universitare si nu se mai intorc pentru ca nu gasesc locuri de munca pentru calificarea lor. Si apoi, nu credeti ca sunt necesare si spatii verzi in acest oras? Strada Careiului este o ingramadeala de blocuri fara sa fie asigurate copiiilor spatii de joaca, de recreere.Ori chiar si batranilor pensionari un loc unde sa stea pe o banca dupa ce au coborat din bloc. Nu ar fi mai frumos si mai util un parc de joaca pentru copii? Am ajuns in situatia in care la sfarsit de saptamana, parintii in loc sa-si plimbe copiii prin parcuri ii plimba prin supermarketuri printre rafturi ingesuiti in carucioarele pentru cumparaturi. Frumoasa copilarie! Sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma intereseaza parerea preotilor si a bisericii referitoare la aceasta problema. Dar sincer va spun ca prin construirea in acel loc a unui supermarket va castiga doar firma Lidl. Si poate…"prietenii" ei. Mai sunt destule alte locuri virane in orasul nostru. Zone in care nu sunt deloc supermarketuri. In concluzie, eu in calitate de cetatean al acestui oras imi spun parerea: ca NU SUSTIN CONSTRUIREA UNUI SUPERMARKET LIDL pe strada Careiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.