Ultima actualizare: azi, 11:52
Locale

Sătmărenii, nemulțumiți de lucrările de pe Podul Decebal. Primarul, în inspecție pe șantier (FOTO)

inspectie podSătmărenii se revoltă față de ritmul extrem de încet al lucrărilor efectuate pe Podul Decebal din municipiul Satu Mare. Cum altă posibilitate nu au, sau este cea mai la îndemână, aceștia își spun păsurile și nemulțumirile pe Facebook, în speranța că cineva, care are putere de decizie, îi va auzi și va acționa în consecință. Primarul Gabor Kereskenyi, a reacționat față de aceste nemulțumiri și a fost azi dimineață în inspecție pe șantierul de pe pod, iar rezultatele s-au văzut imediat.

Iată doar câteva dintre comentariile sătmărenilor postate la știrile scrise de PortalSM despre cum s-a lucrat ieri pe pod:

Razvan Lauran: ”Muncitorii sunt la cautat de pokemoni, ar trebui alungat din oras pe cel care a contractat lucrarea cat si firma aruncata in Somes cu tot cu utilaje sa nu mai chinuie si pe altii…”

Elisabeta Remetey: ”Sunt de vină toți care negociază contractele de lucrări nu numai primarii, indiferent că este vorba de Ilyes, Coica sau Kereskenyi. Mă gândesc că din comisiile de licitație fac parte persoane din toate partidele politice. Din păcate noi avem de suferit.”

Stan Stelian: ”Este canicula, nu se pote lucra, trebuie sa stea pe terase la umbra.”

Lapuste Bogdan: ”Trebuia sa îi căutați la York Cafe. De acolo se începe ziua de munca :)). Noi le aducem chefu de lucru dacă știți la ce ma refer:)))”

Enikő Renáta Bilustyuk: ”Ce zi e? Luni, zi de lucru. Podul nu va fi gata nici pana la craciun daca asa se lucreaza!”

Bya Bia: ”De Craciun vor atarna instalatiile electrice peste podul neterminat :-))”

Ileana Potra: ”Caldura mare!! Asteptam instabilitati tunete si fulgere!”

Hanita Olah: ”E munca fara frecventa!!!”

Georgiana Sireag: ”Domnu primar nu are nimic de comentat?! De cand sa decopertat podu (cred ca mai bine de o saptamana) altii fac poduri intregi! Sa le fie rusine! :(”

Kovacs Attila: ”Utiljele sunt ale unei firme din Zalău intrata in insolventa, Inserco. Cine sti cine o fi castigat licitatia si cati subcontractori sunt…”

Cert este că primarul Gabor Kereskenyi a reacționat la nemulțumirile sătmărenilor și azi dimineață a făcut o inspecție în șantierul de pe Podul Decebal. Chiar dacă nu sunt foarte mari șanse ca lucrările să fie urgentate, cel puțin azi, după vizita primarului, utilajele erau pe pod și se muncea. Deci, se poate.

4 comentarii

 1. gogu Răspunde

  Asteptam al treilea pod! 🙂

 2. Mihai Molnar Răspunde

  Pai daca azi lucreaza muncitorii datorita domnului primar care a venit sa vada "lucrarile" la pod, as propune sa isi mute domnul primar biroul pe pod! in felul acesta muncitorii ar fi acolo zilnic..

 3. gabi Răspunde

  Eu trec podul în fiecare dimineaţă, dar la ora 7.45 încă nimeni nu lucrează semn că muncitorii nu au venit. Am impresia că programul de lucru este de la ora 8.00 până la vreo ora 16.oo sau 17.00 maxim, pentru că într-o zi am trecut pe acolo pe la ora 17.45, soarele era sus pe cer dar nicio urmă de muncitori. După părerea mea în acest ritm nu va fi gata nici până la Crăciun şi mă îngrozesc că peste puţin timp începe şcoala şi atunci să vezi claxoane şi înjurături.

 4. Cata Manelistul Răspunde

  Asteptam al 6 lea pod

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.