Ultima actualizare: azi, 20:25
Locale

Trafic blocat pe Drumul Careiului. Șoferilor li se recomandă să evite zona (FOTO)

drumul careiului4Astăzi de dimineață, muncitorii firmei acreditate au demarat lucrările de asfaltare a porțiunii de pe Drumul Careiului cuprinsă între intersecțiile Burdea și Crinul. Circulația a fost mutată pe câte un singur fir, condiții în care, pe porțiunea menționată, s-au creat adevărate ambuteiaje.

Șoferii care s-au încumetat să treacă prin zonă au fost nevoiți să aștepte 15-20 minute pentru a parcurge drumul dintre cele două intersecții care, în mod normal, se face în maxim un minut. Nervii șoferilor au fost puși la grea încercare chiar dacă atât polițiștii, cât și angajații firmei care execută lucrările, s-au străduit să fluidizeze traficul.

Șoferilor sătmăreni li se recomandă să evite zona, mai ales dacă vin dinspre Crinul spre Burdea pentru că dacă totuși se încumetă vor avea de așteptat zeci de minute bune până vor scăpa de ambuteiaj.

7 comentarii

 1. matroz Răspunde

  Pai ce-i asa de greu?S-o ia pe al treilea pod construit de de UDMR,PSD si PNL cu primarii si viceprimarii lor!Dirijeaja circulatia Gabor K.

 2. Lapka-Stefan Gabriel Vasile Răspunde

  S-a construit al 3-lea pod peste Somes. Satu-Mare este in delir, extaz :))
  Alt derbedeu care nu este curios sa fie contruit podul cu nr. 3

 3. Unu' Răspunde

  Așa-i la noi! Toți cretinii se grăbesc, depășesc, apoi se bagă cu 2 mașini mai în față, ce dacă toată coloana trebuie să frâneze pentru asta!

 4. gugu Răspunde

  Astia nu pot lucra noaptea sa nu incurce circulatia???

 5. X Răspunde

  S-a incercat si varianta de lucru noaptea numai ca cetateni nemultumiti de putin zgomot au facut reclamatii la politie!Ziua nu se poate pt ca e trafic,noaptea nu pt ca domnita de la et 2 nu poate dormi!Despre ce vorbim?

 6. X Răspunde

  Degeaba vorbiti voi de al 3-lea pod.Singura solutie pt fluidizarea traficului este construirea variantei ocolitoare…fara trafic greu in oras si situatia se va schimba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.