Ultima actualizare: azi, 13:22
Locale

Kereskenyi spune că va penaliza firma care lucrează pe Podul Decebal

podul decebal satu mare1Firma care execută lucrările de reabilitare a Podului Decebal riscă să fie penalizată de Primăria municipiului Satu Mare pentru întârzieri. Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că aceste penalizări vor fi aplicate dacă firma nu respectă graficul de lucrări.

 „Din păcate, există inadvertențe între proiectul tehnic și realitățile ieșite la iveală după decopertare la Podul Decebal. Noi, beneficiarii, vom face tot posibilul ca să putem crea o situație cât bună în trafic când începe anul școlar. Vreau să vă spun că dacă firma nu își respectă graficul de execuție vom aplica penalități”, a spus Kereskenyi Gabor.

8 comentarii

 1. Profesorul X Răspunde

  Ar fi mai bine dacă i-ați lăsa să lucreze,să nu-i grăbiți dacă exista deficiențe in proiectul tehnic iar la urmă să ne trezim cu vreo trăznaie!!Am observat că față de lucrarile de mentenanța de dinainte, acestea se fac acum cu mult simț de răspundere,tocmai pentru că cei de dinainte nu au sesizat deficiențele tehnice,asta insemnand că s-au făcut lucrări de mantuială!!Lăsați oamenii sa lucreze si nu-i mai amenințați cu tot felul de penalități!

  • x-ulescu Răspunde

   Ba sa le dati si un bonus …cu cat dureaza mai mult lucratrea ,cu atit mai mare + un contract ,, pe viata ” cu primaria …ca nu-i asa cu cat lucreza mai incet fac treaba mai buna !!!
   pede alta parte cu ce ma ,, incalzeste ” pe mine ca penalizeaza firma ..traficul tot asa va fi

  • Ing. Constructor Răspunde

   Stimate domnule profesor, de cand se pricep profesorii la construcții rutiere si la contracte publice ? Pe cine si ce interese apărați ? Aveți oare ochelari de cal ca sa nu vedeți ca suferă populația si economia locală datorită unor incompetenți ? Nu ar fi mai bine sa va vedeți de ,,învățământul ” de tot cacatul ?

   • carcotas Răspunde

    Nu-i problema ca profesorii nu se pricep la constructii problema e ca nici constructorii nu se pricep de multe ori.Ca inginer constructor,poate imi explicate si mie de ce pe podul Golescu s-au montat trei randuri de balustrade (nu este nici o curba iar atacul frontal la balustrade este imposibil) cand o singura balustrade era de ajuns.Circa 40 de tone de balustrade supraincarca podul fara sens.De ce pe podul Decebal nu e necesara niciuna?Aud?

    • stefan Răspunde

     Balustrada ca balustrada pe golescu sa putut face si pista de biciclete iar pe oodu decebal trotuarul nou mi se pare si mai ingusta decat a fost inainte…daca doreste cineva sa treaca cu copilu in carucior celelalt care vrea sa treaca pe langa ei o sa trebuiasca sa coboare pe drum ca nu va incapea

    • Fara Cap Răspunde

     Este balustrada pe Decebal, parapet nu este.

 2. Gyula Răspunde

  D nul Primar a zis ca se va lucra si noaptea ….
  ca el va lua masuri…..bla…bla..=minciuni.
  Mi-a fost coleg de scoala, din pacate stiu ce ii duce capul….minciuni peste minciuni.
  Ca va penaliza firma….cu ce ? Primeste 10.000 de euro in buzunar si problema rezolvata.
  Noi suntem de vina ca acceptam, ar trebui blocat accessul la primarie….
  Szégyeldd magad !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.