Ultima actualizare: azi, 12:50
Locale

Primăria renunţă la trei benzi pe sens pe podul Golescu

trafic2Primăria municipiului Satu Mare renunţă la crearea unei benzi alternative pe podul Golescu în perioadele de vârf, primarul Kereskenyi Gabor afirmând că problema traficului a fost rezolvată prin schimbarea semaforizării.

Propunerea privind instituirea a trei benzi pe sensul de coborâre înspre intersecţia Crinul a fost adoptată în şedinţa Comisiei de circulaţie din 11 iulie, viceprimarul Adrian Albu anunţând că se vor institui trei benzi în maximum o săptămână.

A fost o variantă alternativă cu reglarea semaforului din intersecţia Crinul, ca cei care coboară podul Golescu să aibă verde în acelaşi timp şi spre stânga şi înainte şi se pare că această modalitate a reuşit să descongestioneze circulaţia. În momentul de faţă nu este nevoie de acea propunere care a fost lansată în comisie“, a declarat Kereskenyi.

3 comentarii

 1. Unu' Răspunde

  Această decizie era 0 fără interdicția ieșirii din M16 pe b-dul Lalelei! De fapt acolo a fost gâtuirea circulației, cei care ieșeau din M16 blocau cele 2 benzi!

  • M Răspunde

   Adevarat, nu odata am ombservat ca pe banda care merge inainte si pe banda care merge la dreapta era liber, dar totusi era coada pe pod, desigur era cauzata de cei care veneau din M16, pur si simplu blocau circulatia.

 2. Fara Cap Răspunde

  Incredibil, doar constransi de situatie pot gasi cate o solutie in rest zici ca sparg seminte toata ziua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Satu Mare susține Baia Mare în cursa pentru titlul de Capitală Europeană în 2021

Prefectul Radu Bud şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba au participat miercuri, 3 august 2016, la sediul Instituţiei...

Închide