Ultima actualizare: azi, 13:49
Locale

Rezultate spectaculoase. Câţi sătmăreni vor LIDL lângă biserică

proiect lidl1Rezultate spectaculoase. Peste 90% dintre sătmărenii care au răspuns întrebării adresate de PortalSM îşi doresc amplasarea unui magazin LIDL pe str. Careiului, lângă Biserica Ortodoxă.

La întrebarea “Sunteţi de acord cu amplasarea magazinului LIDL (chiar şi cu spatele) lângă Biserica Ortodoxă?” au răspuns 1541 de persoane, iar dintre acestea 1.456 de persoane, adică 94%, au răspuns cu DA.  Împotriva magazinului LIDL s-au exprimat doar 5% din internauţi, adică 71 de persoane, în vreme ce 1% au răspuns cu “nu ştiu”.

Sondajul a fost realizat în spaţiul online, în perioada 4-7 august, răspunsurile putând şi date fie pe site-ul PortalSM, fie pe paginile de facebook ale siteului de ştiri.

12 comentarii

 1. Vasile Răspunde

  Sincer am ajuns în eviul mediuca, să cerem acordul preoților la orice hotărâre luată de Sătmăreni, în Oradea s-a reușit să se construiască un magazin Lidl cu spatele la biserica, dar la n-oi în Satu Mare ascopul preoților a fos de a obține o sponsorizare și diferite avantaje de la compania Lidl.

  • Haaaaa Răspunde

   Băiete, tu de mult ești în “eviul” mediu și, garantat nu preoții te-au băgat acolo. Cei ca tine gândesc, trăiesc și se comportă ca în evul mediu cu sau fără ajutorul preoților. Apropo, eu nu știu să se fi organizat vreun referendum astfel încât “sătmărenii să hotărască”. Și “n-oi” restul sătmărenilor dorim ” să se reușească să se construiască” un astfel de magazin care să ne scoată din “eviul” mediu în care vor sa ne bage preoții.

 2. Carcalete Răspunde

  2 afaceriști(unu mare unu mic) in sutană se impun împotriva unei comunități,donați înca 5 ari de teren lângă cimitirul privat pe care-l detin șmecherașii si nu va mai fi nici o problemă… în 2016, 2 samsari se opun unei construcții pe un teren privat… iar cei pe care i-am votat, stau si se trag pe cur … ne meritam soarta.

 3. maimaremirarea Răspunde

  Poza prezentată este un fals grotesc: se pare că sătmărenii nu vor avea niciodată o biserică gata ca aceea din poză. Nu este în interesul feţelor bisericeşti ca această construcţie să se termine. Câţi muncitori lucrează acolo zilnic. Dacă nu se poate nicicum termina, nu ştim motivul. O fi ca în legenda cu Meşterul Manole. Pe cine credeți că ar trebui să zidim de viu în această biserică să o vedem gata?

  • Vasile Răspunde

   Cu cat se termina mai tarziu cu atat mai bine pentru aceste Oale Sfinte!Vor mai putea mulge inca 7 piei de pe enoriasi inca minim 10 ani!

 4. Pop Ioan Răspunde

  Intr-o zi saptamina trecuta si o capra participa la “igienizarea” zonei prin metode ecologice.

 5. satmareanca Răspunde

  Dar pe onor consilierii care au votat împotriva de ce nu ii deranjăm cu niste întrebări/interpelari directe?
  Ei nu au responsabilitate față de cetățeni pt. votul dat?

  • mutu Răspunde

   @satmareanca:hai fatuca,pune-ti sau pune intrebari!De cand asteptam!!!!

  • obosit Răspunde

   Cred ca ai uitat ca nu suntem condusi de un partid unic, chiar daca iti place tie de UDMR asta nu insemna ca toata lumea a votat cu acest partid

 6. mirela Răspunde

  L-am vazut pe Socolan ieri la Ora Adevarului, la Constantinovici,- a balmajit-o ca el vrea Lidl si vrea sa se inteleaga cu ei, ne-a minti in post? 🙂

 7. Cetateanu Răspunde

  Legat de asta,sunt cativa care comenteaza pe saitul Dezinformatia zilei impotriva construirii magazinului( babacu,oli etc),fie pentru ca au magazine in zona si le e teama de concurenta,fie vor ca acesta sa fie construit in zona lor de interes Mie aua nu imi mai incarca niciun comentariu!

 8. Bogdan Răspunde

  Aceste rezultate nu reflecta realitatea oamenii cu bun simt își văd de treaba lor, iar cei mai in vârsta nu Votează . Veți avea surpriza însă sa vedeți cum vor reacționa oamenii dacă se forțează lucrurile si sunt nesocotiți. Nu e vorba aici de evul mediu este vorba de o multinaționala care mituiești tot : primar , consilieri , presa .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Trenul REGIO a lovit un biciclist. A scăpat cu viață

La data de 05.08.2016 ora 15.55, pe raza municipiului Satu Mare, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată...

Închide